Gama televizoarelor 4K de la Sony se extinde la trei serii fiecare având 7 modele. Gama de televizoare Full HD include 6 serii a...

Sony Bravia W9Gama televizoarelor 4K de la Sony se extinde la trei serii fiecare având 7 modele. Gama de televizoare Full HD include 6 serii a câte 14 modele. Noile game de televizoare vor fi disponibile începând cu primăvara anului 2014.

Noile televizoare BRAVIA pun accent pe calitatea imaginii. Indiferent că urmărești un film Full HD sau conținut 4K Ultra HD, te vei simți chiar în mijlocul acțiunii.

Imaginile sunt mai luminoase și mai puternice datorită tehnologiei X-tended Dynamic Range™ care stimulează contrastul dintre nuanțe profunde de negru și accentele de iluminare. Vârful de gamă BRAVIA X95 este alegerea ideală pentru o calitate superioară a imaginii datorită tehnologiei X-tended Dynamic Range PRO™ care triplează efectul funcției HDR, astfel încât să rezulte un contrast senzațional în fiecare scenă.

Această tehnologie menține un consum redus de energie, diminuând în mod exact iluminarea zonelor întunecate și redirecționând energia pentru iluminarea zonelor luminoase. Un algoritm unic ce poate susține această eficiență în consumul de energie permite tehnologiei X-tended Dynamic Range PRO să redea imagini întunecate mai profunde și imagini luminoase mai iluminate, accentuând efectul HDR[i].

În cazul în care ești pasionat de programele sportive, 4K/60p este standardul ideal de a viziona imagini în mișcare rapidă, iar noile televizioare Sony 4K sunt alegerea perfectă fiind compatibile cu noul standard HDMI 2.0. Totodată, noile televizoare sunt compatibile cu MHL 3.0 care suportă ieșire 4K de la smartphone-uri și tablete. În plus, noua gamă 4K include și un nou decodor care suportă un codec HEVC și poate reda conținut 4K/60p cu ajutorul serviciilor de streaming de pe internet, cum este Netflix[ii].

Cu noile modele 4K, toate detaliile sunt scoase în evidență de motorul de procesare 4K X-Reality PRO. Indiferent că urmărești conținut 4K sau HD, baza de imagini 4K asigură texturi realiste, culori dramatice și contrast puternic.

Ecranul TRILUMINOS, disponibil exclusiv pentru produsele Sony, continuă să trezească emoții în fiecare scenă datorită culorilor intense și realiste, de la roșu la verde smarald. Retrăiește toată bucuria vacanței atunci când vezi fotografiile și clipurile video realizate cu camerele foto și video de la Sony compatibile cu ecranul TRILUMINOS.

Economisești spațiu într-un mod inteligent cu noul design Wedge

Sony Bravia 4K Ultra HDBRAVIA adaugă un suflu proaspăt sufrageriei tale cu noi aspecte datorită formei inovatoare Wedge, care crește stabilitatea televizorului, chiar dacă acesta are o diagonală generoasă. Prin coborârea centrului de greutate al televizorului, a fost redusă dimensiunea stativului, astfel încât televizorul poate fi amplasat lipit de perete sau pe o masă mai îngustă.

Noile televizoare cu design Wedge oferă mai mult spațiu pentru cele două boxe cu design tubular și tehnologie Magnetic Fluid Speaker. Designul boxelor crește capacitatea acestora, astfel încât acestea reproduc sunete puternice, cu bas, fără distorsiuni.

Televizorul BRAVIA X9 oferă o experiență audio impresionantă, mulțumită boxelor plasate în față și tehnologiei Sony Magnetic Fluid Speakers, ce redă un sunet clar și puternic. Cu un design fără membrane, acestea sunt create dintr-un material special – fibră de sticlă armată cu mică – care reduce distorsiunea.

Unele modele sunt dotate cu un nou port replicator care simplifică gestionarea cablurilor.De la consolele de jocuri la aparatele Blu-ray – toate cablurile sunt conectate și organizate în spatele televizorului.

Un sunet mai puternic și mai clar de la BRAVIA

Sony BRAVIA 4K Ultra HD and Full HD LEDDisponibilă încă din acest an pe televizoarele BRAVIA[iii], noua tehnologie Clear Audio+ îmbină tehnologiile proprietare Sony pentru un sunet clar și puternic și o audiție imersivă și realistă.

Pentru o experiență inedită, cu sunete puternice și bas profund, noile BRAVIA dispun opțional de un subwoofer wireless, SWF-BR100. Ușor de configurat și fără cablu, transmițătorul wireless se conectează la televizor și se ajustează în mod automat.

Pentru a beneficia de o experiență inedită, Sony recomandă utilizarea noilor televizoare BRAVIA cu Sound Bar HT-CT770 sau conectarea unui sistem HT-XT1 Sound Base sub televizor, pentru ca difuzorul puternic să redea un sunet uimitor pentru scenele de acțiune. Pentru o experiență completă 5.1, optează pentru sistemul Home Cinema BDV-N9200W, ce aduce la viață filmele și muzica disponibile pe Blu-ray Disc™, redă sunetele la o rezoluție uimitoare și dispune de cinci boxe cu tehnologia Magnetic Fluid. Această unitate de sunet surround folosește tehnologiile Sony pentru a oferi experiența unui concert live sau a unui cinematograf.

Distracție la îndemână

Imaginile uimitoare și sunetul aduc o experiență inedită. Navigarea în meniul de programe este mai ușoară cu noua interfață intuitivă BRAVIA One Flick Entertainment. Noua interfață oferă acces facil și rapid la conținutul online, la conținutul propriu, prin PlayMemories, dar și la programele TV. Poți accesa meniul printr-o simplă apăsare a opțiunii One-Flick Remote. Secțiunea ”Top Picks” redă cele mai vizionate programe TV sau Video on demand (VOD), fotografii și filme primite de la prieteni, dar și conținut recomandat în funcție de obiciurile tale de vizionare.

Funcția Quick TV start-up te trimite direct la conținutul dorit, fără să aștepți prea mult. Televizorul se deschide în mai puțin de 2 secunde*1 și aplicațiile precum YouTube sunt lansate direct din pagina de start, chiar mai repede decât înainte.

Interacțiunea cu televizorul nu a fost niciodată mai intuitivă cu noua telecomanda One-Flick. Navighezi confortabil prin meniul de programe TV, alegi rapid și vizualizezi conținutul folosind telecomanda touchpad. Nici măcar nu trebuie să îndrepți telecomanda către televizor atunci când stai pe canapea. Tehnologia NFC încorporată sincronizează imediat telecomanda cu alte dispozitive mobile: funcția One-touch Mirroring distribuie instantaneu ceea ce este pe smartphone astfel încât toată lumea să vadă.

Noua funcție Social Viewing oferă o experiență interactivă – ai acces live la tweet-urile prietenilor referitoare la filmul urmărit; cu ajutorul camerei și al microfonului încorporate poți purta conversații prin Skype în timp ce te uiți la televizor. Calitatea clipului video rămâne clară chiar și în lumină scăzută, în timp ce tehnologia unică de la Sony care anulează ecoul menține conversația clară pentru toată lumea.

Modul de Fotbal Live te transpune chiar în mijlocului terenului de joc, optimizind imaginea și sunetul pentru o experiență autentică de stadion ce include gazonul luxuriant, schemele de joc și vuietul mulțimii. Noua interfață integrează și știrile emise de FIFA. Atinge un buton și poți “tăia” vocea comentatorului astfel încât să te concentrezi asupra acțiunii de joc fără nicio distracție.

Poți încărca, cu ajutorul smartphone-ului sau tabletei, fotografii și clipuri[iv] pe platforma “PlayMemories Online”, serviciul în cloud al Sony pentru stocare, pentru a le urmări pe ecranul televizorului. Totodată, ai acces la comunitatea foto “500px”[v] unde te poți bucura de fotografii de pe tot globul la calitate 4K.

Noua gamă de televizoare BRAVIA 4K Ultra HD și LCD Full HD de la Sony este disponibilă începând cu primavara anului 2014.

*1 Exceptând BRAVIA R4

Specificații:

X95 KD-X9505 X9 KD-X9005 X85 KD-X8005 W95 KDL-W955 W85 KDL-W855 W8 KDL-W805 W7 KDL-W705 W6 KDL-W605 R4

KDL-R48/3

Dimensiune 85 79/65/

55

65/

55/49

65/55 60 55/50/

42

50/42/32 60/48/40 40/32
Rezoluție 4K FHD FHD  HD:32”
Form

Factor

Wedge Port replicator Wedge Wedge
Tehnologie de îmbunătățire a imaginii 4K X-Reality Pro X-Reality PRO Clear

Resolution Enhancer

Culoare TRILUMINOS Display
Luminozitate

& Contrast

X-tended Dynamic Range

PRO

X-tended Dynamic Range X-tended Dynamic Range
Difuzor Long Duct Magnetic Fluid Bass Reflex Long Duct Bass Reflex Bass Reflex
Interfață Interfață noua cu One-flick Entertainment, Quick Start, Camera, One Touch Mirroring New UI
Telecomanda One Flick Inclus  Opțional  


[i] Gama dinamică de luminozitate nu reprezintă luminozitatea ecranului. Este un induce de reproducere a luminiscenței, a gradării și a nivelului de negru.

[ii] În prezent, Netflix este disponibil pe tot teritoriul Americii, Marii Britanii, în Irlanda, Norvegia, Danemarca, Suedia, Finlanda și Olanda. Află mai multe despre Netflix: https://signup.netflix.com/MediaCenter

[iii] În afară de BRAVIA R4

[iv] Video în format Full HD

[v] Află mai multe despre comunitatea 500px: http://500px.com/about

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.