Intel, Barneys New York, Consiliul Designerilor de Modă din America (CFDA) și Opening Ceremony au anunțat colaborări strategice pentru a explora și aduce pe...
bionic_fashion_cnnIntel, Barneys New York, Consiliul Designerilor de Modă din America (CFDA) și Opening Ceremony au anunțat colaborări strategice pentru a explora și aduce pe piață tehnologie purtabilă inteligentă și pentru a întări cooperarea dintre modă și tehnologie.

Ayse Ildeniz“Colaborările anunțate reprezintă initiațiva clară a Intel pe piața tehnologiilor purtabile”, a declarat Ayse Ildeniz, Vicepreședinte pentru Business Development and Strategy în cadrul New Devices Group al Intel.

“Prin aceste inițiative vom combina tehnologiile inovatoare ale Intel cu designul Opening Ceremony, capacitatea Barneys New York de a identifica noile tendințe și angajamentul CFDA de a inova industria modei. Viziunea noastră comună este de accelera inovația în domeniul tehnologiei purtabile și de a crea produse care să îmbunătățească viața oamenilor”, a adăugat ea.

Ca parte a colaborării, Intel și Opening Ceremony vor lucra la designul unei brățări inteligente bazată pe tehnologia Intel.

“Humberto și cu mine am avut mereu dorința de a face lucruri noi. De la primele noastre cumpărături făcute în Asia am fost pasionați de noi descoperiri”, a declarat Carol Lim, co-proprietara Opening Ceremony.

“Aceasta este o oportunitate incredibilă și unică de a aduce împreună cu Intel viziunea noastră în domeniul accesoriilor purtabile care combină inovația Intel cu moda. Ne îmbarcăm alături de Intel într-o călătorie și de-abia așteptăm să vedem unde ne va duce. Intel este o companie care ne-a schimbat viața și acum construim o parte din secolul 21 alături de ei”, adăugat ea.

Experiența cu un produs începe încă de la impactul vizual și de la modul de prezentare în magazine. Considerat un Mecca al modei, Barneys New York oferă o oportunitate unică pentru a prezenta cum se cuvine tehnologiile purtabile. Barneys New York vor oferi la vânzare brățara inteligentă bazată pe tehnologiile Intel și creată de Opening Ceremony.

“Una dintre cele mai mari oportunități pentru tehnologia purtabilă este simplă – să creezi un accesoriu frumos pe care clienții noștri îl doresc”, a declarat Daniella Vitale, COO al Barneys New York.

“Este entuziasmant să fii parte a unui grup de branduri care să creeze moda inteligentă. În colaborarea cu Intel, suntem încântați să anunțăm că Barneys New York va fi unul dintre primii retaileri de lux care vor comercializa un accesoriu inteligent de la Opening Ceremony”, a adăugat ea.

Intel va lucra cu CFDA pentru a crea o comunitate pentru dezvoltarorii de tehnologie și designerii de modă pentru a colabora, schimba și promova idei despre tehnologia purtabilă. Colaborarea va implica peste 400 de designeri, membri ai CFDA, cu un ecosistem mare de dezvoltatori hardware și software pe care Intel l-a construit în ultimii 40 de ani.

“Angajamentul CFDA este de a aduce inovația în industria modei și, având în vedere influența tehnologiei asupra modei, suntem de părere că tehnologia trebuie să fie parte din ADN-ul acestei industrii”, a declarat Steven Kolb, CEO al CFDA. “De aceea suntem încântați să anunțăm colaborarea strategică cu Intel în privința tehnologiei purtabile unde putem aduce influențe unice din cele două industrii – Intel, o companie care oferă inovații tehnologice pentru multe dispozitive de computing, și designerii noștri, care creează lucruri frumoase și accesorii pe care oamenii vor să le poarte”, a adăugat el.

“Colaborările anunțate vor aduce laolaltă două expertize din două discipline diferite, ale tehnologiei și modei, esențiale în realizarea viziunii adoptării tehnologiei purtabile”, a adăugat Ildeniz. “Scopul Intel este de a iniția o cooperare de lungă durată între tehnologie și modă, odată cu anunțul de la CES”, a mai spus ea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.