Răzvan și Dani, starurile Club Q ale acestui început de an, te invită să li te alături, înscriindu-te în clubul celor mereu informați cu...
Intra in Club Q cu Razvan si DaniRăzvan și Dani, starurile Club Q ale acestui început de an, te invită să li te alături, înscriindu-te în clubul celor mereu informați cu privire la ultimele noutăți de la QuickMobile.

Club Q este o idee inedită de a oferi tuturor celor interesați de tehnologie și de brandul QuickMobile informații despre promoțiile și reducerile companiei. Membrii Club Q sunt mereu la curent cu ultimele lansări de produse la nivel național, reducerile de QuickEnd, dar și cu informațiile interesante preluate de pe blogul QuickMobile.

Lună de lună, o vedetă te invită să te înscrii în Club Q alături de ea. Pe lângă Răzvan și Dani, din acest club fac parte și alte vedete: Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Ami, Ciprian Cătunescu – inițiatorul proiectului Unguru’ Bulan, dar și Paula Seling.

Am ales să ne adresăm clienților noștri prin intermediul Club Q pentru că ne permite o apropiere mult mai mare față de ei. Club Q este locul în care se regăsesc informații despre reducerile și promoțiile de care clienții noștri pot beneficia, iar noi suntem încântați să-i putem informa eficient și prompt, astfel încât ei să profite la maxim de oferta noastră”

Matei Țiboc, CMO QuickMobile

QuickMobile a fost înființată în 2005 și a ajuns în prezent unul dintre liderii pieței importatorilor și distribuitorilor oficiali din România pentru nenumărate branduri de telefoane, tablete și accesorii din întreaga lume. În anul 2012, QuickMobile a înregistrat o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro.

În prezent, QuickMobile se află la dispoziția clienților prin intermediul magazinului online, dar și prin cele 34 showroom-uri. Echipa QuickMobile reunește peste 150 de angajați, printre care 10 specialiști logisticieni. Depozitul companiei contabilizează un stoc permanent în valoare de 1 milion de euro. Conceptul QuickMobile Shop este un business de succes, disponibil în sistem de franciză

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.