În pregătirea lansărilor de la CES, Lenovo a anunțat câteva noi telefoane mobile, printre care și primul său model cu tehnologie LTE: noul Vibe...
K910_Hero_05 Vibe ZÎn pregătirea lansărilor de la CES, Lenovo a anunțat câteva noi telefoane mobile, printre care și primul său model cu tehnologie LTE: noul Vibe Z.

Lenovo, în prezent al treilea producător de dispozitive inteligente conectate din lume, s-a extins agresiv pe piaţa globală de telefoane inteligente, întroducând smartphone-uri proprii în 18 ţări în ultimii doi ani. Compania lansează, astfel, și primul său smartphone cu tehnologie LTE – noul Lenovo Vibe Z, un dispozitiv elegant, subţire şi super rapid, echipat cu tehnologii de control prin gesturi şi de prelucrare a fotografiilor. 

Primul smartphone Lenovo prevăzut cu tehnologie LTE, noul Vibe Z oferă adevărata mobilitate prin transfer super rapid de date (upload 50 MB/s, download 150 MB/s) pentru a-i satisface chiar si pe cei mai avizi utilizatori. Echipat cu un singur micro-SIM, Vibe Z funcţionează pe reţele GSM/UMTS cu bandă de frecvenţă până la 2100 şi dispune de conectivitate WiFi 802.11ac şi Bluetooth 4.0.

Vibe Z are o carcasă subţire de 7.9 mm din argint sau titan, care cântăreşte doar 147 grame. Capacul din spate este gravat cu laser şi crează senzaţia unei ţesături, pentru o susţinere comodă, iar utilizatorii vor aprecia ecranul tactil IPS de 5.5 inci cu rezoluţie full-HD de 1920/1080 pixeli şi unghi larg de vizionare. Imaginile sunt perfecte datorită ecranului 20/20 Vision (pixelii sunt invizibili de la o distanţă  normală) cu o densitate de 400 ppi.

Elegant la exterior, Vibe Z este plin de tehnologii performante la interior, începând cu procesorul Qualcomm Snapdragon 800 Quad-core, care asigură vizionarea de filme, realizarea şi editarea fotografiilor, rularea simultană a mai multor aplicaţii, jocuri şi comunicaţii video. Echipat cu 2 Gb de memorie şi până la 16 GB de stocare internă, Vibe Z oferă suficient spaţiu pentru mii de fotografii şi zeci de înregistrări video.

Software-ul dedicat de procesare a imaginilor şi camerele de înaltă rezoluţie îi permit noului Vibe Z să depăşească performanţele oferite de alte smartphone-uri pasionaţilor de fotografie. Vibe Z are în partea din spate o cameră de 13 MP cu apertură mare (f1.8) care abordează relaxată scenele cu lumină puţină şi realizează fotografii extraordinare, şi o cameră frontală de 5 MP echipată cu o lentilă de 84° pentru imagini cu unghi larg.

Aplicaţiile Lenovo Super Camera şi Super Gallery pot adăuga efecte amuzante fotografiilor, iar aplicaţiile Lenovo SHAREit permit distribuirea documentelor şi fişierelor multimedia către alte telefoane Android printr-o conexiune WiFi peer-to-peer, evitând costurile de transmitere a datelor prin reţea.

Noul Vibe Z introduce o serie de personalizări ale interfeţei Android 4.2, precum Lenovo Launcher, o funcţionalitate care aduce toate aplicaţiile utilizatorului pe ecranul de pornire, sau controlul prin gesturi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.