MasterCard deschide un Business Lounge pe Aeroportul București Otopeni Henri Coandă, oferind acces gratuit posesorilor de carduri MasterCard® Premium – Platinum, World™, World Elite...
business loungeMasterCard deschide un Business Lounge pe Aeroportul București Otopeni Henri Coandă, oferind acces gratuit posesorilor de carduri MasterCard® Premium – Platinum, World™, World Elite și Corporate. Cu o suprafață de peste 350 mp, MasterCard Business Lounge poate găzdui până la 80 de călători, punând la dispoziția acestora gustări, cafea, băuturi răcoritoare și alcoolice, totul într-un spațiu elegant.

Deschiderea MasterCard Lounge pe aeroportul din București face parte dintr-un program regional care urmărește să creeze posesorilor de carduri MasterCard Premium o experiență de călătorie deosebită. Astfel, MasterCard a deschis alte asemenea saloane în Praga, Budapesta și Kiev, iar posesorii de carduri MasterCard Premium pot beneficia, de asemenea, de intrare gratuită în salonul de business al aeroportului din Viena.

“Mă bucur să particip la deschiderea acestui lounge în București, ca parte a proiectului regional pe care l-am coordonat în ultimele luni,” a spus Denisa Mateescu, Vice President Market Development MasterCard Europe. “Sunt sigură că acesta va fi un popas plăcut pentru toți posesorii de carduri MasterCard Premium care călătoresc în străinătate și un beneficiu adițional pe care îl vor aprecia din plin.”

Chiar dacă nu au asupra lor laptopurile sau tabletele, vizitatorii MasterCard Lounge pot să-și verifice mail-urile sau să navigheze pe Internet, pentru că salonul este dotat cu tablete puse la dispoziţie de către Microsoft România. Având sistemele de operare Windows 8.1 şi Office 2013 instalate pe tablete, călătorii vor putea inclusiv să modifice sau să creeze documente Word, Excel şi Power Point sau să urmărească aplicaţii de business cum sunt Torch for Basecamp – pentru a ţine mai bine evidenţa agendei zilnice – şi Tradeville, care îi ajută să fie la curent cu evoluţiile pieţei bursiere. În plus, Internet Explorer 11 permite o navigare rapidă şi sigură, iar sistemul Bing Smart Search scurtează foarte mult durata de căutare a oricărei informaţii.

“Ne bucurăm să oferim posesorilor de carduri premium MasterCard o experiență exclusivistă pe aeroportul București Henri Coanda, cu atât mai mult cu cât călătoriile internaționale sunt situații tipice în care cardurile își arată cel mai bine utilitatea,” a spus Cosmin Vladimirescu, General Manager România și Moldova, la MasterCard. “Când ai un card MasterCard Premium în buzunar, poți să te relaxezi înainte de decolare, într-un mediu confortabil și frumos. Același card care te ajută de cele mai multe ori să-ți cumperi biletele de avion și să plătești cât ești în străinătate, îți oferă acum și acces gratuit într-un loc special, în aeroport.”

„Una dintre ambițiile Companiei Naționale Aeroporturi București este aceea de a se ralia la aeroporturile internaționale de elită, oferind pasagerilor, prin serviciile sale, definiția superlativului”, a declarat Liviu Radu, Director General, Compania Natională Aeroporturi Bucureşti. „MasterCard Lounge vine în sprijinul acestui efort, lansând o invitație la deconectare, pentru câteva momente, departe de agitația și efervescența capitalei. Avem toată încrederea că va fi o colaborare de succes.”

MasterCard Lounge este mobilat elegant, punând la dispoziția călătorilor un bar cu gustări și băuturi răcoritoare și alcoolice, dar și wi-fi – totul gratuit pentru cei care dețin carduri MasterCard Premium. Barul este aprovizionat și gestionat de Alpha Rocas, partener al proiectului.

Design-ul și amenajarea MasterCard Lounge au fost realizate de doi arhitecți români, Marian Oprea și Iulia Trifan – 122 StudioLab, care au o experiență bogată în proiecte de amenajare de birouri, lucrând pentru sediile unor corporații internaționale active în România sau pentru mari dezvoltatori.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.