Dacă v-aţi propus să călătoriţi în acest an cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi sunteţi în căutarea unei destinaţii magice, avem câteva idei pentru...
Paris-Christmas-treeDacă v-aţi propus să călătoriţi în acest an cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi sunteţi în căutarea unei destinaţii magice, avem câteva idei pentru voi. Oraşele superbe pe care vi le propunem mai au, de data aceasta, şi un alt atu: găzduiesc cei mai frumoşi brazi împodobiţi de Crăciun.

Nu numai că sunt adevărate opere de artă din punct de vedere al designului, dar sunt şi adevărate dovezi de inovaţie, pentru ridicarea unora dintre ei fiind folosite materiale mai puţin tradiţionale.

Elegantul brad din Galeriile Lafayette din Paris, natural, de altfel, se înalţă falnic pe patru etaje în cadrul celebrului centru comercial din capitala franceză. Dacă vă întrebaţi cum de este atât de strălucitor, trebuie să ştiţi că este împodobit cu cristale Swarovski.

Trafalgar-Square-Christmas-treeBradul din Trafalgar Square, din centrul Londrei, este memorabil din mai multe motive. Unul dintre ele: şiragurile de luminiţe cu care este împodobit, pe vertical, îi scot în evidenţă înălţimea.

Bradul de Crăciun din Edinburg este un cadou din partea Norvegiei. Iar un copac atât de impresionant cum este acesta are nevoie de un decor pe măsură. Aşa că a fost amplasat de autorităţi pe The Mound, care leagă oraşul vechi de cel nou.

Bradul din piaţa de Crăciun din Dortmund, Germania, este dovada vie a creativităţii. La cei 45 de metri ai săi, acesta a fost realizat prin îmbinarea a 1.700 de pini. Iar iluminarea acestuia este, din nou, demnă de Cartea Recordurilor: au fost necesare 48.000 de becuri.

Unul dintre cele mai frumoase oraşe pe care le puteţi vizita de sărbători este Milano. Iar bradul împodobit în acest an de autorităţi, fix lângă Catedrala din Milano, în Piazza del Duomo este de vis, cu înfăţişarea sa delicată, ca şi când ar fi din dantelă.

Admirat de mii de turişti, bradul de la Vatican, din Piaţa Sf. Petru, este donat de un araş din Bavaria, Germania. La cei 25 de metri ai săi, acesta va putea fi fotografiat şi admirat până la finalul lunii ianuarie.

Nici Moscova nu s-a lăsat mai prejos în împodobirea bradului de Crăciun. Amplasat în Piaţa Roşie, acesta este unMoscow-Christmas-tree exemplu de eleganţă, prin ornamentele sale în formă de diamant.

Cel mai înalt brad din Bangkok poate fi admirat în piaţa din faţa mega mall-ului Central World. Globuri supra-dimensionate amplasate strategic fac din acesta un mesager al sărbătorilor de iarnă. Este ornat simplu, este puternic şi te face să îl remarci.

Bradul de la Rockefeller Center din New York este de peste opt decenii un simbol al sărbătorilor de iarnă şi o atracţie pentru o multitudine de turişti.

Sticla şi metalul au fost materialele selecţionate pentru crearea bradului de Crăciun din Madrid, acesta fiind iluminat în tonuri calde, aurii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.