LG va dezvălui Chromebase, primul computer all-in-one cu sistem de operare Google Chrome, la ediția din 2014 a International Consumer Electronics Show (CES), care...
Chromebase_4LG va dezvălui Chromebase, primul computer all-in-one cu sistem de operare Google Chrome, la ediția din 2014 a International Consumer Electronics Show (CES), care va avea loc în luna ianuarie 2014.

LG Chromebase (model 22CV241) aduce  eficiența sistemului de operare Chrome pentru a oferi o experiență de utilizare simplă, sigură și rapidă la un preț accesibil. Împreună cu sistemul de operare unic, un ecran lat de 21.5 inci Full HD și o serie de caracteristici avansate, acest inovativ desktop are un design elegant și ergonomic.

Sistem de operare simplu și ușor de folosit

Chromebase_2Computerul all-in-one LG Chromebase este bazat pe o arhitectură simplă, dar puternică și vine la pachet cu o serie de aplicații Google remarcabile. De asemenea, reprezintă un portal pentru zeci de mii de aplicații din Chrome Web Store, dintre care multe funcționează atât online, cât și offline. LG Chromebase permite utilizatorilor să scrie e-mailuri și documente, să citească ultimile noutăți sau ebooks, să editeze videoclipuri și fotografii și să joace cele mai distractive jocuri.

Platforma simplificată face ca aproape orice funcție accesată să fie lipsită de efort. Totodată este dispozitivul perfect pentru a profita din plin de produsele Google precum Gmail, Drive, Search, Maps, YouTube, Play sau Google+ și Google+ Hangouts. LG Chromebase oferă, de asemenea, o securitate încorporată robustă, folosind straturi multiple de protecție pentru a ține informațiile utilizatorilor în siguranță. În plus, cu update-urile automate încorporate, sistemul de operare Chrome diminuează problemele legate de întreținerea manuală a computerului.

“Simplu de folosit pentru toate tipologiile de utilizatori, computerul LG Chromebase reprezintă îmbinarea de succes între simplicitate, putere și design deosebit,” a declarat Hyoung-sei Park, directorul diviziei de business IT în cadrul LG Electronics. “LG Chromebase este noul val de tehnologie de generație viitoare pentru desktop-uri, de la care ne așteptăm să fie adoptat pe scară largă, nu doar acasă, ci în special în școli, hoteluri,  dar și pentru alte afaceri.”

Disply IPS Full HD excepțional. Și mai mult

Chromebase_3

Cu o componentă hardware excelentă într-o formă minimalistă, LG Chromebase reflectă puterea și simplicitatea pe care sistemul de operare Chrome le oferă. Ideal atât pentru uzul personal, cât și profesional, versatilul computer are un display IPS Full HD (1920 x 1080) de 21.5 inci care oferă o reproducere fidelă a culorilor, contrast uimitor și un unghi de vizualizare impresionant de 178 de grade. Puterea de procesare a celei de-a patra generații Intel® CPU permite LG Chromebase să suporte aplicații web, grafică și jocuri cu ușurință. Versatilul computer are încorporată o cameră web de 1.3 megapixeli și un microfon pentru apeluri video ușor accesibile. Mai mult, acest computer AIO oferă un sunet și o muzică puternică și clară printr-o pereche de difuzoare de 5W.

“LG Chromebase este un captivant nou factor care extinde opțiunile disponibile clienților care își doresc o experiență a utilizării computerului rapidă, simplă și sigură pentru casă, școală sau birou,” a declarat Caesar Sengupta, vicepreședinte Product Management în cadrul Google. “LG Electronics creează dispozitive grozave pe care clienții le adoră și suntem încântați să le urăm bun venit în familia Chrome.”

Vizitatorii standului LG de la CES 2014 (Las Vegas Convention Center, Central Hall #8204) vor avea oportunitatea de a vedea acest produs unic începând de marți, 7 ianuarie, până vineri, 10 ianuarie.

Specificații și caracteristici

    Procesor: Intel® Celeron® CPU

–    Sistem de operare: Chrome OS

–    Display: 21.5-inci Full HD (1920 x 1080) IPS

–    Memorie: 2 GB

–    Storage: 16GB iSSD

–    Porturi: HDMI-in, USB 2.0 x 3, USB 3.0 x 1, LAN

–    Accesorii: Tastatură, Mouse, Cable Organizer

–    Webcam: 1.3 M 720 HD

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.