Cu un flux de 50.000 de pacienţi anual, 13 angajaţi și 17 medici colaboratori din județul Dâmbovița, orașele Bucureşti și Pitești, Centrul Medical Biomedica...
Dr. Savoiu_Dumitru_Centrul_Medical-BiomedicaCu un flux de 50.000 de pacienţi anual, 13 angajaţi și 17 medici colaboratori din județul Dâmbovița, orașele Bucureşti și Pitești, Centrul Medical Biomedica estimează un profit net de 70.000 lei pentru anul 2013.

Centrul Medical Biomedica, prima clinică medicală privată din județul Dâmbovița anunță cifrele financiare pe anul 2012. Cu o cifră de afaceri de 902.220 lei și un profit net de 140.262 lei, în anul 2012, Centrul Medical Biomedica, oferă servicii medicale complete pentru locuitorii județului Dâmbovița și județele învecinate. Cele mai solicitate servicii medicale sunt: medicina muncii, laboratorul de analize.

„Centrul Medical Biomedica s-a dezvoltat dintr-un cabinet de medicină internă și un laborator de analize medicale care deserveau locuitorilor din județele Dâmbovița, Prahova și Argeș într-o clinică medicală apreciată și respectată de pacienții noștri”, declară Dr. Dumitru Săvoiu, fondator Centrul Medical Biomedica.

În anul 2013, Centrul Medical Biomedica a achiziționat o salvare pentru pacienții care necesită servicii medicale în regim de urgență. Este un serviciu medical care funcționează ca un supliment pentru nevoile pacienților Biomedica. Cu o investiție de 20.000 euro, salvarea este dotată cu: aspirator secreții, EKG, glucometru, tub de oxigen și măști de oxigen cu tubulatură aferentă,  tensiometru, ecograf, set de resuscitare (defibrilator, laringoscop, balon resuscitare, Canule Guedel), trusă pansmente și imobilizare fracturi.

Cu un flux de 50.000 de pacienţi anual, 13 angajaţi și 17 medici colaboratori din județul Dâmbovița, orașele Bucureşti și Pitești, Centrul Medical Biomedica estimează un profit net de 70.000 lei pentru anul 2013.

Fondat în anul 1996, în municipiul Târgoviște, Centrul Medical Biomedica este prima clinică privată,  cu compartiment de spitalizare de zi, înființată în județul Dâmbovița.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.