Sony lansează în România Sony α7 – senzor full-frame de 35mm Exmor™ CMOS cu 24,3 megapixeli, procesor de imagine BIONZ X™ cu performanțe îmbunătățite, vizor XGA...
alpha_7r_imagine_2Sony lansează în România Sony α7 – senzor full-frame de 35mm Exmor™ CMOS cu 24,3 megapixeli, procesor de imagine BIONZ X™ cu performanțe îmbunătățite, vizor XGA OLED Tru-Finder™ într-un corp compact și robust, rezistent la praf și umezeală și α7R – full-frame de 35mm senzor Exmor™ CMOS, cu rezoluție de 36,4 megapixeli, fără filtru optic low-pass, procesor de imagine BIONZ X™ în cel mai mic și mai ușor corp pentru o cameră foto digitală cu obiective non-reflex interschimbabile. 

Sony α7R – cel mai mic și mai ușor mirrorless full-frame din lume

alpha_7r_imagine_4Vârful de gamă al segmentului mirrorless, camera Sony α7R îmbină puterea de fotografiere cu portabilitatea, redefinind opțiunile creative în fotografia full-frame. De dimensiunea unei palme, α7R vine echipată cu senzorul full-frame Exmor CMOS de 35mm cu tehnologie de concentrare a luminii și expansiune a fotodiodei, construit după un model care elimină spațiile dintre pixelii adiacenți. Noua versiune AF inteligent asigură autofocalizarea rapidă și precisă, cu posibilitatea de a fi personalizată, prin intermediul a nouă butoane și a 46 de funcții aferente[i].

Cu un corp construit dintr-un aliaj de magneziu, rezistent la praf și umezeală,  α7R cântărește doar 407 grame (corpul camerei), fiind cea mai mică și ușoară cameră foto cu senzor full-frame și obiective interschimbabile din lume.

Senzorul full-frame Exmor CMOS cu o rezoluție efectivă de 36,4 megapixeli, oferă imagini la un grad de detalii fără precedent la orice model din această clasă de camere foto. Senzorul de înaltă rezoluție de la α7R nu are filtru optic low-pass, iar procesorul BIONZ X de ultimă generație de la Sony maximizează detaliile imaginii și reduce zgomotul de imagine pe zone specifice, printr-o paletă largă a valorilor ISO, de la 100 la 25.600 (se poate extinde în jos, până la valoarea de ISO 50, și în sus până la ISO 51.200, cu reducere de zgomot Multi-frame).

Pasionații de film se pot baza pe senzorul full-frame și procesorul de imagine BIONZ X pentru înregistrări video în format Full HD[ii] cu zgomot scăzut de imagine, claritate și culori reale chiar și în medii cu iluminare scăzută.

α7R permite conexiunea wireless printr-o singură atingere, prin Wi-Fi și NFC, cu dispozitivele Xperia™ sau cele Android, compatibile cu NFC.

Sony α7 – portabilul profesionist

alpha_7r_imagine_4Împreună cu modelul α7R, camera α7 combină portabilitatea cu toate avantajele unui senzor full-frame, oferind imagini cu zgomot redus, o rază dinamică mai mare, o profunzime a câmpului ce permite efecte dramatice precum bokeh. Senzorul full frame, cu o rezoluție de 24,3 megapixeli, împreună cu procesorul BIONZ X asigură imagini clare, detaliate și culori naturale, chiar și în cazul în care lumina ambientală este slabă.

Chiar și când dorește să fotografieze un subiect care nu se uită spre cameră, utilizatorul de α7 va reuși să obțină o focalizare precisă, datorită posibilității de detecție a ochilor, caracteristică ce poate prioritiza o singură pupilă. Autofocusul cu detecția fazei în 117 puncte deplasează ușor lentilele, astfel încât să aducă subiectul în focus, în timp ce detecția contrastului (25 de puncte) rafinează rapid focusul.

alpha_7__imagine_1Zoom-ul Clear Image este îmbunătățit pentru înregistrarea video la rezoluție maximă, chiar și pentru detalii. Modelul dispune și de opțiuni de reglare și afișare a nivelului de sunet, dar și o ieșire HDMI, pentru afișare pe ecrane externe sau pe alte dispozitive.

Camera foto α7, construită din aliaj de magneziu, are un design gândit special pentru o așezare confortabilă în palma utilizatorului. Butoanele frontale și cele plasate pe spate, împreună cu selectorul pentru controlul expunerii oferă posibilitatea unor ajustări intuitive în timpul încadrării fotografiilor atât prin vizorul XGA OLED Tru-Finder, cât și pe ecranul LCD rabatabil de tip 3.0.

Opțiunea ‘Multiple Exposure’ compune automat o serie de cadre secvențiale, pentru a crea imagini artistice, cu efecte cât mai creative.[i] Unele funcții sunt asociate exclusiv anumitor butoane 

[ii] AVCHD Progresiv 1920×1080 60p/50p/25p/24p

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.