hotel.info, portalul internaţional de rezervări a premiat din nou cu sigla calităţii „Top Rated Hotel 2013” hotelurile anului cu cea mai bună evaluare pentru prestări...

Hotel_Large_ph48hotel.info, portalul internaţional de rezervări a premiat din nou cu sigla calităţii „Top Rated Hotel 2013” hotelurile anului cu cea mai bună evaluare pentru prestări de servicii deosebite. Aprecierea se face prin procesarea evaluărilor a peste 6 milioane clienţi de rezervări pentru 250.000 hoteluri din întreaga lume. 

Pentru acordarea acestei distincţii au fost luaţi în calcul toţi partenerii hotelieri cu cel puţin 8,0 puncte din maximum 10,0 posibile. Cu această siglă de calitate, hotelierii pot prezenta calitatea înaltă a serviciilor lor unui public larg, şi în acest fel să profite de un câştig suplimentar de imagine.

Aveţi mai jos hotelurile cele mai bine evaluate din România, care au convins în mod deosebit oaspeţii lor prin prestaţiile peste medie.

Top 10 hoteluri din România*

Loc Hotel Localitate Stele Evaluare
1. Ramada Pitesti Piteşti 4 9,0
2. Ramada Cluj Cluj-Napoca 4 8,9
3. Hotel Satu Mare City Satu Mare 4 8,9
4. Hotel Victoria Timişoara 3 8,7
5. Ramada Sibiu Hotel Sibiu 4 8,5
6. K+K Hotel Elisabeta Bucureşti 4 8,5
7. Hotel Libra Sibiu 4 8,5
8. Best Western Ambassador Hotel Timişoara 4 8,5
9. Hotel Ramada Oradea Oradea 4 8,5
10. Ramada Plaza Bucharest Bucureşti 4,5 8,4

*Evaluările din ranking redau situaţia din 19 noiembrie 2013. Prin urmare, nu se exclude posibilitatea apariţiei unor diferenţe minore. În cazul unei evaluări identice, plasarea se realizează în funcţie de numărul evaluărilor efectuate de oaspeţi. Pentru ranking-uri au fost luate în calcul numai hotelurile cu cel puţin 20 de evaluări.

Oaspeţii care au rezervat o noapte de cazare au evaluat după plecarea lor prin intermediul www.hotel.info hotelul la care au făcut rezervări, pe baza unui sistem cu puncte (0 până la 10). În evaluarea generală au fost incluse criterii privind calitatea camerelor, amabilitatea personalului, curăţenia, nivelul de zgomot, raportul preţ-servicii, precum şi micul dejun/gastronomia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.