Toamna şi iarna sunt anotimpurile în care este foarte probabil să răcim sau să ne molipsim cu vreo infecţie. Unul dintre motivele acestei imunităţi...
sharpToamna şi iarna sunt anotimpurile în care este foarte probabil să răcim sau să ne molipsim cu vreo infecţie. Unul dintre motivele acestei imunităţi scăzute constă în aerul uscat din locuinţe – un ambient ideal pentru dezvoltarea şi înmulţirea bacteriilor. Sharp a proiectat un echipament care umidifică şi curăţă aerul, ajutând, astfel, la combaterea eficientă a virusurilor şi altor microbi cu impact negativ asupra organismului uman.

Echipamentul în cauză este aparatul de aer condiţionat portabil Sharp CV-P10PR. Acest echipament combină avantajele aparatelor de aer condiţionat şi ale purificatoarelor de aer tradiţionale. Prin urmare, le oferă utilizatorilor un aer răcoros, plăcut în timpul verii şi un aer umidificat corespunzător şi lipsit de bacterii în timpul iernii.

Acest lucru este posibil datorită tehnologiei unice Plasmacluster care generează ioni pozitivi şi negativi din particulele de apă şi oxigen aflate în suspensie în aer. Prin urmare, aerul are o temperatură potrivită şi un nivel adecvat de umiditate.

Mai multe detalii pe Deco Trends Magazine!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.