Treisprezece specialişti din 11 industrii au făcut previziuni în privinţa evoluţiilor marcante din România pentru 2014, în cadrul evenimentului Pro-Gnosis, organizat de DC Communication. ...

Cristian ŞtefănescuTreisprezece specialişti din 11 industrii au făcut previziuni în privinţa evoluţiilor marcante din România pentru 2014, în cadrul evenimentului Pro-Gnosis, organizat de DC Communication. 

Cele 44 de predicţii vizând domenii dintre cele mai diverse, de la macroeconomie la antreprenoriat social, de la consultanţă la bancar, pieţe de capital, social media, muzică, gastronomie sau domeniul legal schiţează, în perspectivă, repere şi tendinţe care merită urmărite în România anului 2014.

Cristian Ştefănescu (Electric Brother) – muzician

  • În România nu mai e nevoie de o casă de discuri de talie mare pentru lansarea unui material discografic. E nevoie doar de inspiraţie şi originalitate pentru ca el să ajungă să fie cunoscut.

  • În privinţa vânzărilor: serviciile de streaming înghit încet, încet orice altă formă de vânzare a muzicii, însă CD-ul şi vinilul o să păstreze o piaţă mică dar rezonabilă.

  • În privinţa concertelor: live-ul a devenit cel mai important, iar în 2014 e puţin probabil să mai vedem vreun artist făcând playback sau cântând fără un grup de muzicieni buni în spate, la fel cum e puţin probabil să mai vedem invitaţi de talie mică la festivalurile de muzică clasică.

Vezi care sunt predicțiile lui Ion Sturza pentru 2014!

Elena Badea, EY: Conţinutul video va fi “the next big thing”

Patzaichin despre 2014: Sportul, într-un declin accentuat datorat subfinanţării

Constantin Măgdălina – EY: vom controla gadgeturile prin gesturi

Vom continua cu predictiile schitate de alti specialisti pentru anul 2014 din diverse arii precum: macroeconomie, antreprenoriat social, consultanta, bancar, piete de capital, social media, muzica, gastronomie sau domeniul legal. Printre cei care au conturat tendintele si evolutiile anului 2014 se mai numara: Gabriel Sincu – EY România, Magda Săndulescu – Raiffeisen Bank, Roxana Vitan, The Romanian-American Foundation, Dragoş Pîslaru – GEA Consulting, Mădălin Niculeasa – Niculeasa Litigators, Tax, Regulatory, David Contant, gastronom – 100% Românesc, Vintilă Mihăilescu – Antropolog, Mihai Pop – EY România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.