MMD lansează noul display de 23 inch Philips 231C5 SmoothTouch, ce îmbină flexibilitatea gesturilor tactile cu performanța unui PC, caracteristici ce rezonează cu modul...
Philips 231C5_MMD lansează noul display de 23 inch Philips 231C5 SmoothTouch, ce îmbină flexibilitatea gesturilor tactile cu performanța unui PC, caracteristici ce rezonează cu modul în care utilizatorii lucrează și se joacă. Display-ul inovator cu touch capacitiv în 10 puncte oferă un răspuns fluid natural la gesturi.

Display-ul dispune de un webcam și un microfon care îi vor ține conectați pe utilizatori cu cei apropiați. Unghiul de vizualizare larg al ecranului IPS LED oferă imagini clare din orice perspectivă, flexibilitate completată de un SmartStand ajustabil ce așază ecranul într-un unghi convenabil.

Imagini frumoase și interacțiune totală

Apasă, ciupește, fă zoom și glisează: utilizatorii care apreciază funcțiile touch de pe smartphone și tabletă nu vor mai sacrifica aceste abilități pe un ecran mare. Noul display Philips SmoothTouch inovează modul în care oamenii lucrează prin integrarea gesturilor tactile intuitive la un ecran de birou. Cu ajutorul ecranului de 23 inch, utilizatorii vor interacționa într-un nou mod cu computer-ul lor.

Display-ul dispune de un ecran cu  touch capacitiv în 10 puncte și sticlă pe toată suprafața pentru o experiență interactivă de calitate. Și pentru că utilizatorii vor dori să interacționeze din orice unghi, display-ul SmoothTouch folosește tehnologia IPS ce facilitează un unghi de vizualizare de 178 de grade. IPS oferă culori vii și precise și o imagine clară care să îmbunătățească experiența de vizualizare în aplicațiile profesionale sau cele de divertisment.

“Interacționăm cu computerele în moduri total diferite deoarece din ce în ce mai mulți oameni folosesc tablete și smartphone-uri,” declară Thomas Schade, vice președinte al MD. “Noul display SmoothTouch contribuie la o experiență mai bogată, permițându-le oamenilor să se conecteze intuitiv la PC-urile lor folosind o gamă de gesturi tactile. Dispunând de o diagonală de 23 inch, display-ul este îndeajuns de spațios pentru a rezolva task-uri și experimenta aplicații.”

Socializare mai eficientă

Atunci când utilizatorii comunică online cu familia și prietenii, microfonul și webcam-ul îmbunătățesc calitatea acestor interacțiuni. Dispunând de un webcam integrat ce oferă imagini clare, un microfon sensibil care asigură că vocile se aud clar și puternic prin boxele stereo, noul Philips 231C5 este gata să se conecteze imediat. Display-ul poate reda material audio și video la calitate HD direct de pe un telefon mobil compatibil cu MHL.

Ușor de experimentat

Eliberându-i pe utilizatori de mouse și trackpad, ecranul SmoothTouch oferă o experiență mult mai ergonomică. Le oferă, de asemenea, utilizatorilor mai multe opțiuni în ceea ce privește poziția lor. Display-ul Philips include SmartStand: un stand ajustabil care poate fi aplecat la aproape 60 de grade pe birou, plasându-l la unghiul potrivit pentru a realiza gesturile tactile. Pentru interacțiunea tradițională prin intermediul unei tastaturi, acesta poate fi îndreptat. Display-ul este flexibil în ceea ce privește conectivitatea: cu ajutorul Smart Connect, acesta include conectori HDMI și VGA, Display Port și USB 3.0 pentru streaming de date rapid și încărcare simultană a smartphone-ului.

Philips 231C5 va fi disponibil in Romania in primul trimestru al anului 2014, la un preț recomandat de 2199 Lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.