Ploi frecvente, temperaturi scăzute, umiditate în aer. Vara a trecut şi va dura ceva până revine. Vremea rece şi ploioasă de iarnă ne împiedică...
Sharp R-642Ploi frecvente, temperaturi scăzute, umiditate în aer. Vara a trecut şi va dura ceva până revine. Vremea rece şi ploioasă de iarnă ne împiedică să ne desfăşurăm activităţile preferate în aer liber, cum ar fi grătarele de după-amiază. Cu toate acestea, Sharp a găsit o modalitate de a ocoli acest limitări şi oferă o soluţie care vă va permite să savuraţi preparate la grătar delicioase şi sănătoase în ciuda condiţiilor de vreme neprielnică de afară.

Pe lângă funcţiile tradiţionale, cum ar fi prepararea automată şi dezgheţarea, cuptoarele cu microunde R-642 şi R-60STE au funcţie de grătar. Acum, puteţi savura pui crocant şi legume la grătar indiferent de vremea de afară.

Pe lângă unitatea în sine şi o farfurie din sticlă termorezistentă, cuptoarele cu microunde Sharp R-642 şi R-60STE prezintă un grătar amplasat pe un raft superior, care îi permite utilizatorului să pregătească preparatele rapid şi simplu. Datorită combinaţiei dintre infraroşii (ce încălzesc de jos în sus), grătarul cu cuarţ (ce încălzeşte de sus în jos) şi capacitatea de 1.000 W, fiecare preparat se va pătrunde uniform chiar dacă este pregătit de un bucătar fără experienţă. În cazul cuptoarelor cu microunde Sharp, nu trebuie să verificaţi continuu alimentele şi să întoarceţi carnea şi legumele de pe o parte pe alta.

Cu cinci niveluri de putere a microundelor la R-60STE şi unsprezece niveluri la R642, timpul de aşteptare se reduce considerabil. Este ideal nu numai pentru gurmanzi, ci şi pentru musafirii nerăbdători, cu apetit mare. De remarcat faptul că preparatele la grătar nu sunt numai gustoase, dar şi sănătoase, ceea ce face din această metodă de preparare a alimentelor o soluţie perfectă pentru cei care au grijă de silueta lor.

Într-un mod interesant, fanii preparatelor la grătar nu sunt singurii care vor fi mulţumiţi de cuptoarele cu microunde Sharp. O funcţie unică a acestor aparate este cea pentru „Pizza”, care le permite utilizatorilor să prepare rapid o pizza cu blat crocant.

Cuptoarele cu microunde Sharp sunt concepute să satisfacă papilele gustative şi să încânte privirea. Modelul R-642 în varianta de culoare argintiu cu panou tactil negru are un aspect atrăgător şi modern. R-60STE este realizat din oţel inoxidabil.

Sharp produce aparate electrocasnice de mai bine de 50 de ani – de la cuptoare cu microunde la aparate echipate cu tehnologia Plasmacluster. Compania nu a încetat niciodată să inoveze şi să caute modalităţi noi care să simplifice viaţa clienţilor săi şi care să îi ajute să aibă grijă de starea lor de sănătate.

Sharp a creat o gamă amplă de produse electrocasnice inovatoare, inclusiv cuptoare cu microunde, care sunt fabricate cu succes pe scară largă de peste 40 de ani. Gama de produse a companiei include, de asemenea, frigidere din gama de top, care prezintă o serie de funcţii speciale. Aparatele de aer condiţionat şi purificatoarele de aer de la Sharp, dotate cu tehnologia unică Plasmacluster creează un climat curat şi sănătos în locuinţă.

Compania este lider mondial pe segmentul LCD, LED şi fotovoltaic. Este singura companie care furnizează clienţilor televizoare cu tehnologia Quattron şi produse pentru casă şi mediu dotate cu tehnologia Plasmacluster. Sharp creează nu numai produse inovatoare, ci contribuie, de asemenea, la conturarea stilului de viaţă al secolului XXI. Gama internaţională de produse Sharp include electronice de consum, aparate electrocasnice, iluminare cu LED-uri, telefoane mobile şi panouri solare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.