Zonga pentru Windows Phone  Aplicație foarte anticipată de utilizatorii români, Zonga este acum disponibilă pentru clienții Windows Phone. Cu peste 20 de milioane de...

smartphoneszongaZonga pentru Windows Phone 

Aplicație foarte anticipată de utilizatorii români, Zonga este acum disponibilă pentru clienții Windows Phone.

Cu peste 20 de milioane de piese disponibile și posibilitatea de a le asculta cu sau fără acces la Internet, Zonga este una dintre cele mai populare aplicații românești de muzică la ora actuală.

voceaVocea României  

Daca ești fan Vocea României si vrei să fii în permanență la curent cu noutățile și să-ți susții favoriții, aplicația Vocea României pentru Windows Phone te va atrage cu siguranță.

flipFlipboard pentru Windows 8.1

Flipboard este revista ta personală, disponibilă direct pe PC-ul sau tableta ta cu Windows 8.1. Ai posibilitatea de a salva sursele preferate astfel încât să îți construiești revista ideală.

Trip Journal

trip

Pentru cei care încă nu și-au planificat vacanța de Crăciun, Trip Journal este un prieten de încredere care te ajută să îți documentezi toate experiențele, să-ți urmărești itinerariul în timp real, fără să pierzi vreun moment important al călătoriei. Ai parte de statistici precum distanța parcursă, timpul scurs și harta locațiilor vizitate. Toate așezate sub forma unui jurnal cool.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.