Ne mai despart 22 de zile de sărbătoarea Crăciunului şi de o bine meritată mini vacanţă, aşa că ne-am gândit să vă oferim câteva...
vienaNe mai despart 22 de zile de sărbătoarea Crăciunului şi de o bine meritată mini vacanţă, aşa că ne-am gândit să vă oferim câteva ponturi în cazul în care masa cu familia şi vizitele prelungite la rude nu mai sună aşa de bine în acest an.

Paravion.ro, una dintre principalele agenţii de turism la nivel local de pe segmentul online – parte a grupului Happy Tour -, a lansat câteva oferte atât pentru Crăciun, cât şi pentru petrecerea nopţii dintre ani.

Astfel, oficialii agenţiei vă îmbie cu un pachet turistic ce porneşte de la 510 euro de persoană pentru 4 nopţi de cazare în Viena, în perioada 23-27 decembrie, într-un hotel de patru stele cu mic dejun inclus. Bonus, un regal muzical: un bilet la concertul de Crăciun de la Palatul Hofburg. Oferta agenţiei cuprinde biletele de avion Bucureşti – Viena – Bucureşti şi un tur de oraş de jumătate de zi.   dubai mall3

Iar dacă visaţi la ceva mai multă căldură şi la o baie în mare, Paravion are oferte şi pentru Dubai. Una dintre ofertele agenţiei este un pachet de şapte nopţi la hotelul Ity Max Bur, clasificat la trei stele, preţul acestuia pornind de la 984 de euro. Printre serviciile incluse în acest tarif se numără biletele de avion Bucureşti – Dubai – Bucureşti, transferul de la şi către aeroport, asistenţa turistică locală, taxele de aeroport sau taxele de viză.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.