GOCLEVER, producător de soluţii tehnologice inovatoare, lansează noul model INSIGNIA 5X. Dispozitivul mobil este dotat cu sistemul de operare Android 4.2, un display IPS...
INSIGNIA5X_02GOCLEVER, producător de soluţii tehnologice inovatoare, lansează noul model INSIGNIA 5X. Dispozitivul mobil este dotat cu sistemul de operare Android 4.2, un display IPS 1080p cu diagonala de 5 inci și două modele de baterii, o variantă subțire, de 2000 mAh și una cu o autonomie mai ridicată, de 4000 mAh.

GOCLEVER INSIGNIA 5X oferă performanţe remarcabile: beneficiază de sistemul de operare Android 4.2, un procesor QuadCore de 1,5 GHz Cortex A7, GPU SGX544, 1 GB RAM, 4 GB memorie flash și un display IPS de 5 inci cu o rezoluţie de 1080p. De asemenea, INSIGNIA 5X dispune de două camere foto: una posterioară, cu o rezoluție de 13MP și una frontală, de 2MP.

Datorită tehnologiei aeroDISPLAY, noul smartphone permite utilizatorului să afișeze imaginile de pe ecranul dispozitivului pe orice televizor, monitor sau proiector compatibil. De asemenea, modelul are conectivitate Wi-Fi, Bluetooth, GPS, radio FM și funcția de hotspot mobil.

În plus, noul model cuprinde suita Office, player multimedia, file manager, Facebook, Skype și aplicația de navigație GPS Mireo.

Ca o caracteristică unică, GOCLEVER adaugă în pachet două modele diferite de baterii, fiecare însoțită de o carcasă posterioară potrivită dimensiunilor acestora. Astfel, utilizatorul poate alege modelul mai subțire, cu o capacitate de 2000 mAh, sau modelul cu o autonomie mai ridicată, de 4000 mAh.

INSIGNIA5X_01Pachetul GOCLEVER include, pe lângă telefon și cele două baterii, un cablu USB, un încărcător și o pereche de căști. Aspectul telefonului mobil poate fi personalizat prin achiziționarea diferitelor carcase colorate, comercializate separat și disponibile în trei variante de culori: auriu, burgundy și violet.

Primele smartphone-uri GOCLEVER INSIGNIA 5X vor fi disponibile doar în varianta neagră, începând cu data de 6 decembrie 2013, în magazinul online Cel.ro

În cadrul unei oferte speciale, pachetul promoțional de lansare va include un dongle aeroDISPLAY oferit gratuit. Acest accesoriu poate fi folosit pentru a afișa conținut multimedia, wireless, de pe smartphone pe un display extern (precum TV sau monitor). La sfarșitul perioadei promoționale, dispozitivul aeroDISPLAY va fi disponibil ca accesoriu opțional, la un preţ estimat de 90 RON, cu TVA inclus.

Prețul estimat pentru GOCLEVER INSIGNIA 5X, cu garanție de 24 de luni asigurată de producător, este de 999 RON, cu TVA inclus.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.