După ce a înregistrat vânzări record, de un milion de unităţi, în primele 24 de ore de la lansare, cel mai recent gadget lansat...
Sony-PS4După ce a înregistrat vânzări record, de un milion de unităţi, în primele 24 de ore de la lansare, cel mai recent gadget lansat pe piaţă de Sony a trecut pragul de 2 milioane de unităţi vândute în 16 zile de la lansare.

Astfel, de la lansarea oficială a consolei de jocuri pe 15 noimebrie, compania japoneză a vândut 2,1 milioane de unităţi, 700.000 din acestea venind din Europa şi Australasia (după două zile în care device-ul a intrat în portofoliul retailerilor locali).

Ești fan PS4? Află când și la ce preț va fi lansat în România

“PS4 a avut cea mai bună lansare din istoria PlayStation. Cererea pentru consiolă este în continuare foarte mare şi depăşeşte numărul stocurilor pe care le-am livrat”, a declarat într-un comunicat de presă preşedintele şi CEO-ul Sony Computer Entertainment Andreq House.

Gadget trends: Sony a vândut 1 milion de PS4 în prima zi

În acest moment competitorii de la Microsoft nu au oferit cifrele oficiale pentru luna noiembrie în ceea ce priveşte performanţa consolei Xbox One, lansată la o săptămână după PS4, însă în primele 24 de ore şi acest device a avut vânzări record şi a atins pragul de un milion de unităţi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.