Treisprezece specialişti din 11 industrii au făcut previziuni în privinţa evoluţiilor marcante din România pentru 2014, în cadrul evenimentului Pro-Gnosis, organizat de DC Communication. ...
elena badeaTreisprezece specialişti din 11 industrii au făcut previziuni în privinţa evoluţiilor marcante din România pentru 2014, în cadrul evenimentului Pro-Gnosis, organizat de DC Communication. 

Cele 44 de predicţii vizând domenii dintre cele mai diverse, de la macroeconomie la antreprenoriat social, de la consultanţă la bancar, pieţe de capital, social media, muzică, gastronomie sau domeniul legal schiţează, în perspectivă, repere şi tendinţe care merită urmărite în România anului 2014.

Astfel, Elena Badea – EY România este de părere că în 2014 va exista o creştere de la 41% la 55% a utilizării LinkedIn de către firme. În plus, acesta va deveni principalul canal de comunicare B2B. Badea susține că 85% va fi nivelul de utilizare al reţelelor sociale pentru promovare, după ce în 2013, acesta a fost de 78% în România şi 97% la nivel global. Reprezentantul EY România mai spune că, în 2014, conţinutul video va fi “the next big thing”, iar firmele vor descoperi Pinterest, tumblr şi Slideshare.

Vezi care sunt predicțiile lui Ion Sturza pentru 2014!

Vom continua cu predictiile schitate de alti specialisti pentru anul 2014 din diverse arii precum: macroeconomie, antreprenoriat social, consultanta, bancar, piete de capital, social media, muzica, gastronomie sau domeniul legal. Printre cei care au conturat tendintele si evolutiile anului 2014 se mai numara: Gabriel Sincu – EY România, Magda Săndulescu – Raiffeisen Bank, Roxana Vitan, The Romanian-American Foundation, Dragoş Pîslaru – GEA Consulting, Mădălin Niculeasa – Niculeasa Litigators, Tax, Regulatory, Ivan Patzaichin, David Contant, gastronom – 100% Românesc, Constantin Măgdălina – EY România, Vintilă Mihăilescu – Antropolog, Mihai Pop – EY România, Cristian Ştefănescu (Electric Brother) – muzician.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.