IL PASSO, unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni de pantofi si accesorii din piele, a inregistrat vineri, 29 noiembrie, odata cu lansarea ofertelor...
IL PASSO Campanie Toamna - Iarna 2013_2014 (2)IL PASSO, unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni de pantofi si accesorii din piele, a inregistrat vineri, 29 noiembrie, odata cu lansarea ofertelor Black Friday 2013, vanzari de 10 ori mai mari in magazinul virtual fata de media zilelor in care nu desfasoara promotii.

Retailerul a oferit reduceri de pana la 50% la zeci de modele din noua colectie, oferta fiind valabila exclusiv pe www.ilpasso.ro, pe 29 noiembrie. Cel mai bine vandute modele au fost ghetele, atat de dama ca si de barbati, iar pe locul al doilea, pantofii de dama cu toc.

“Este pentru a doua oara cand am pregatit clientilor nostri promotii de Black Friday, alegand sa introducem in oferta unele dintre cele mai cautate modele ale sezonului si sa reducem preturile cu pana la 50%. Am primit comenzi chiar din primele minute de cand am lansat promotia, iar vanzarile au crescut de 10 ori fata de o zi obisnuita”, a declarat Petru Chiriac, Managing Partener IL PASSO.

Preturile produselor ce au facut parte din oferta IL PASSO Black Friday au inceput de la 139 lei, promotia incheiandu-se la ora 23:59.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.