Filiala locală a producătorului de electronice Samsung anunță disponibilitatea pe piața locală a frigiderului French Door cu patru uși (RF24). Noul frigider Samsung a...
Frigider Samsung FDR(RF24) 6Filiala locală a producătorului de electronice Samsung anunță disponibilitatea pe piața locală a frigiderului French Door cu patru uși (RF24). Noul frigider Samsung a fost conceput pentru a oferi consumatorilor un spațiu mult mai generos, astfel încât alimentele să fie cât mai bine organizate și, în același timp, să își mențină prospețimea pentru mai mult timp.

S-a observat tendința consumatorilor de a căuta noi modalități de economisire a banilor în ceea ce privește mâncarea, preferând să cumpere pachete mai mari cu alimente, considerându-le mai avantajoase. Astfel, aceștia au nevoie de un frigider mai încăpător, care să permită depozitarea unor cantități mai mari de mâncare în recipiente de diverse mărimi.

În același timp, frigiderul trebuie să le permită o conservare cât mai bună a alimentelor, pentru ca întreaga familie să se bucure de mâncare cât mai sănătoasă.

Frigiderul French Door cu patru uși de la Samsung a fost proiectat pentru o organizare mult mai bună a alimentelor, consumatorii beneficiind de un spațiu generos de stocare, de 510 litri. Astfel, depozitarea mâncării va fi foarte eficientă, iar fiecare membru al familiei va avea acces foarte ușor la alimentele dorite. Frigider Samsung (RF24) 9

De asemenea, frigiderul Samsung are încorporată mașina de făcut gheață Ice Master, concepută cu un design compact pentru a mări spațiul disponibil din interiorul frigiderului. În același timp, Ice Master oferă cea mai mare cantitate de gheață produsă de o mașină de gheață încorporată într-un frigider.

Frigiderul Samsung este dotat cu un raft pliabil, ce oferă consumatorilor un spațiu suplimentar de depozitare a recipientelor înalte. Astfel, spațiul de depozitare este mărit, iar cel nefolosit este micșorat într-un timp foarte scurt.

Sertarul Coolselect Zone încorporat în frigiderul Samsung, are patru setări distincte de temperatură programate implicit, oferind utilizatorilor posibilitatea de a o alege pe cea potrivită pentru conținutul sertarului: carne și pește (-1°C), băuturi (1°C), snack-uri (3°C) și vin sau aperitive pentru petreceri (5°C).

Spațiul sertarului Coolselect Zone poate fi reglat în funcție de dimensiunea obiectelor depozitate, datorită sitemului Smart Divider cu care frigiderul este dotat, astfel încât cu ajutorul unui singur buton pereții despărțitori pot fi deplasați in orice directie.

Mânerul Samsung Clean EASY al frigiderului Samsung French Door cu patru uși a fost proiectat pentru a facilita o prindere confortabilă de fiecare dată când una dintre cele patru uși sunt deschise sau închise. Interiorul este iluminat ajutorul becurilor LED, o sursă ce emite mai puțină căldură și economisește în același timp spațiu și energie.

Elementele definitorii ale noului frigider: dimensiunile optime și designul compact, oțelul inoxidabil lucios, afișajul exterior intuitiv pentru apă, gheață și setări de temperatură, dar și sertarul Cool Zone aliniat la înălțimea blatului de bucătărie, evidențiază faptul că frigiderul Samsung a fost conceput pentru a se integra perfect în orice bucătărie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.