Atunci când trebuie să cumpărăm cadouri pentru cei dragi, devine parcă mai evident ca niciodată că femeile sunt de pe Venus, iar bărbaţii de...
Happy-HolidaysAtunci când trebuie să cumpărăm cadouri pentru cei dragi, devine parcă mai evident ca niciodată că femeile sunt de pe Venus, iar bărbaţii de pe Marte.

Ea îşi doreşte ceva elegant dar modern, el – ceva practic, dar care să-i reflecte personalitatea. Vestea bună este că Oxette şi Loisir oferă soluţia care să împace afinitatea pentru lux specific feminină cu simplitatea casual a bărbaţilor: ceasurile!

Aşadar, lasă deoparte panica sărbătorilor şi bucură-te din plin de sentimentul unic de a oferi persoanei dragi cadoul perfect de Moş Nicolae!

Modelele ceasurilor Oxette şi Loisir se mulează pe gusturile tuturor, datorită combinaţiei originale dintre designul modern şi tehnologia inovatoare, completate perfect de unicitatea materialelor preţioase folosite în combinaţii şi aliaje surprinzătoare: aur rose, argint rodiat, oţel tratat în baie de aur sau piele lăcuită.

Originalitatea ceasurilor Oxette şi Loisir constă în motivele geometrice unice, cadranele din oţel inoxidabil, rezistente la apă şi cristalele naturale ce conferă strălucirea aparte a unui obiect de artă. În plus, fiecare ticăit dezvăluie eleganță şi precizie!

Potrivite pentru orice stil, ceasurile Oxette şi Loisir se găsesc atât în varianta sport, office, minimalistă, cât şi sofisticată sau glamour, asumându-şi de fiecare dată rolul de accesoriu statement cu utilitate practică şi bineînţeles, alegerea perfectă pentru cadoul deosbit de Moş Nicolae.

Le puteți achiziționa de pe www.bijuteriisiaccesorii.com și din magazinele Oxette și Loisir – Afi Palace Cotroceni, București Mall, Constanța City Park Mall, Constanța Maritimo Shopping City și Cluj – PolusCenter.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.