Sharp a lansat un nou serviciu dedicat pieţei europene: Cloud Portal Office. Acesta permite utilizatorilor să partajeze şi stocheze date, eficientizează fluxul de lucru,...
Sharp premii CEATEC (4)Sharp a lansat un nou serviciu dedicat pieţei europene: Cloud Portal Office. Acesta permite utilizatorilor să partajeze şi stocheze date, eficientizează fluxul de lucru, ajută companiile să colaboreze eficient şi să îşi sporească productivitatea. Cloud Portal Office oferă acces la informaţii pe o platformă hardware extinsă, atât pe dispozitive fixe, cât şi mobile. De asemenea, reprezintă o soluţie perfectă pentru companiile cu o reţea amplă de birouri şi sucursale sau pentru acelea care dispun de un număr mare de operatori pe teren.

Mod mai eficient de lucru

Cloud Portal Office, creat pentru a facilita procesul de partajare a informaţiilor, permite accesul, încărcarea, descărcarea, gestionarea şi imprimarea în manieră securizată a fişierelor, crearea de foldere noi, cooperarea şi partajarea datelor de pe orice computer, dispozitiv mobil, dispozitiv multifuncţional sau tablă albă interactivă BIG PAD de la Sharp. Facilitează procesul de lucru, permiţând membrilor de echipe să acceseze în siguranţă orice tip de informaţii de care au nevoie: imediat şi indiferent de locul în care se află.

Versatil, uşor de instalat şi utilizat

Cloud Portal Office este un serviciu extrem de util care sprijină companiile în munca lor zilnică şi în cadrul proiectelor pe care le implementează, mai ales în cazul acelora în care sunt implicaţi angajaţi din departamente diferite sau chiar din birouri sau ţări diferite. Cloud Portal Office este extrem de flexibil; se pot configura uşor şi simplu diferite unităţi şi se pot adăuga drepturi de acces la un spaţiu partajat în Cloud.

Costuri reduse

Cloud Portal Office îi permite angajatorului să sporească sau reducă implicarea personalului, ceea ce reduce costurile de exploatare ale companiei. Reducerea costurilor poate fi determinată, de asemenea, de furnizarea accesului imediat la resursele companiei în Cloud, fără a fi nevoie de investiţii costisitoare în infrastructura IT. În acest mod simplu, accesul la documente poate fi extins fără a fi nevoie de furnizarea accesului securizat la un server FTP sau la o conexiune VPN.

Siguranţă şi securitate

Cloud Portal Office oferă soluţii de stocare de la cei mai de încredere parteneri. Datele sunt stocate doar pe servere securizate operate de Amazon Web Services şi Fujitsu Cloud Services. Acestea sunt protejate prin control acces, ecran de protecţie şi metode de criptare de ultimă oră. În plus, toate resursele sunt stocate în Uniunea Europeană.

Cloud Portal Office este, de asemenea, disponibil pentru cei care se conectează la portal; personalul IT al companiei controlează accesul la acesta. CPO îi permite utilizatorului să modifice drepturile de acces, să şteargă sau să adauge acces individual şi să mărească spaţiul de stocare a datelor dacă este nevoie – totul se realizează prin intermediul unui site Web securizat.

Imprimarea de pe orice dispozitiv multifuncţional de la Sharp 

Deoarece Portal Office se bazează pe un model de înregistrare a utilizatorilor în locul unui model de înregistrare MPD, utilizatorii pot imprima fişiere pe orice MPD.

Disponibil în curând

Cloud Portal Office le permite utilizatorilor să scaneze şi să imprime în alte servicii populare de acest tip. Conectorul Dropbox va fi disponibil la lansarea serviciului Cloud Portal Office. Se vor adăuga treptat alte sisteme după dezvoltarea serviciului. Pentru a comanda Cloud Office Portal, contactaţi un dealer Sharp autorizat.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.