Spectaculos, plin de energie, emoție și suspans, unul dintre cele mai cunoscute concursuri de flair bartending din lume, Champions Flair Crash, sărbătorește cea de...
Champions Flair CrashSpectaculos, plin de energie, emoție și suspans, unul dintre cele mai cunoscute concursuri de flair bartending din lume, Champions Flair Crash, sărbătorește cea de a 12-a ediție. Cei mai talentați barmani din lume vor oferi, pe 28 noiembrie, la Champions Sport Bar and Restaurant  în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, un show absolut inedit.

Printre numele importante care se vor întrece la Champions Flair Crash se află: Rodrigo Delpech din SUA, de 17 ori campion mondial; Denny Bakiev din Ucraina, câștigătorul celei de-a 11-a ediții a Champions Flair Crash; Tomek Malek din Polonia, triplu campion mondial; Marek Posluszny din Polonia, câștigătorul celei de-a 10-a ediții a Champions Flair Crash; Tom Dyer din Marea Britanie, campion mondial și campionul Angliei; Alexander Shtifanov din Rusia, barmanul cu cele mai multe vizualizări pe YouTube. Alături de aceștia, vor concura și talente autohtone: Dinu Răzvan și Claudiu Campo,  participanți la „Românii  au Talent” și Liviu Croitoru, vicecampion național.

Juriul este format din Andy Collinson – manager WFA din Marea Britanie, Oliver Pluck – organizatorul Roadhouse,  Marius Gogoașă – manager Exquisite Bar Solutions și Costin Bucur – administrator Exquisite Bar Solutions.

Calificările încep la ora 14:00, iar de la ora 20:00 va fi marea finală, unde valoarea totală a premiilor ce se vor oferi va fi de 5800 euro.

Champions Flair Crash transformă bartendingul în artă și conferă participanților rangul de maeștri. Champions Sport Bar devine astfel pentru o seară scena unor reprezentații absolut spectaculoase, în cadrul unui eveniment unic în România.  Originalitatea și creativitatea concurenților vor transforma ediția de anul acesta într-un spectacol incendiar, cu demonstrații incredibile de dexteritate și multe alte suprize!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.