Zâmburii rezolvă tot… viața veșnică, îți oferă un ten perfect și îți îndulcesc cafeaua în fiecare dimineață fără soare. Te ajută la teme, sunt...
Zamburi_3Zâmburii rezolvă tot… viața veșnică, îți oferă un ten perfect și îți îndulcesc cafeaua în fiecare dimineață fără soare. Te ajută la teme, sunt cu tine la job, dar și seara în pat! Dar ce sunt zâmurii? Mulți încă nu știu, dar Ștefan și Adriana Liuțe, fondatorii și proprietarii agenției de branding Storience, cei care au lansat acest proiect antreprenorial inedit pentru piața din România, sunt gata să ne explice: “zâmburi este un brand-umbrelă care va reuni, pentru început, povești scurte sub formă de felicitări ilustrate, distribuite prin lanțul de librării Cărturești. Pe scurt, îi putem numi și sâmburi de zâmbet”.

Zâmburi, primul proiect de acest tip de pe piața românească, reprezintă o colecție de 40 de povești scurte, ilustrate, disponibile începând cu luna noiembrie atât la bucată, cât și împreună cu un biblioraft în formă de acordeon în rețeaua națională Cărturești.

Investiția în acest proiect antreprenorial s-a ridicat la 20.000 de euro. Ștefan și Adriana Liuțe estimează recuperarea investiției în primele două luni de la lansarea în librăriile Cărturești și o cifră de vânzări brute care va depăși 40.000 de euro după primele trei luni.

Storience 1 an„Zâmburii sunt povești la bucată, ce țin cu succes locul unei felicitări, unui <<mulțumesc>> sau unui <<noapte bună>>, dar au și rol decorativ. Proiectul s-a născut dintr-o nevoie reală și foarte personală – aceea de a ne relaxa și binedispune într-un timp foarte scurt – pentru că nimeni nu are timp destul astăzi. Pentru noi, primele trei luni vor fi un test – dacă totul va merge bine, ne dorim să extindem acest tip de conținut și pe alte suporturi. Zâmburii sunt un mod de gândire în primul rând, nu un titlu de carte cu ISBN”

Ștefan Liuțe, scriitorul poveștilor, director de strategie la Storience

Mini-poveștile Zâmburi au fost ilustrate de Dan Dulău (ilustratorul Festivalului SoNoRo și designerul identității Storience), scrise de Ștefan Liuțe și editate de Adriana Liuțe. Zâmburi este al doilea proiect antreprenorial al Adrianei şi al lui Ștefan, după agenția de branding Storience. Înființată în iulie 2012, Storience a înregistrat o cifră de afaceri de 150.000 de euro la doar un an de la lansare.

Ștefan Liuțe are 14 ani de experiență în consultanță de brand, iar Adriana Liuțe are 9 ani de experiență în consultanță de brand, comunicare corporativă și presă.

Echipa Gadget & Trends Magazine vă recomandă cu căldură să nu ratață Zâmburii … . Îi găsiți la Cărturești!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.