Takko Fashion a inaugurat ieri, 21 noiembrie, un nou magazin in Caransebes (strada Ardealului, langa Kaufland). Deschiderea din Caransebes face parte din planul de...
Takko-Fashion-Filialfront21Takko Fashion a inaugurat ieri, 21 noiembrie, un nou magazin in Caransebes (strada Ardealului, langa Kaufland). Deschiderea din Caransebes face parte din planul de extindere a retelei de magazine pe piata romaneasca cu scopul precis de a deschide 100 de magazine.

Takko Fashion este prezent in Romania din 2007. Deschiderea primului magazin a avut loc intr-un centru comercial din Arad. “Pentru Takko Fashion piata romaneasca este foarte atractiva deoarece cererea de produse de moda este foarte mare, dar, in acelasi timp, pretul trebuie sa fie moderat.”, explica Cosmin Ulmean. Astazi, Romania este una dintre cele mai rapide piete in crestere din Europa Centrala si de Est pentru retailerul de moda german. In prezent, Takko Fashion detine mai mult de 1.800 de filiale in Europa.

Conceptul Takko Fashioncele mai recente tendinte in moda, la preturi atractive – este foarte bine primit de catre clientii sai, lucru ce explica cresterea sa continua. Deschiderea noului magazin reprezinta un prilej pentru innoirea garderobei pentru toamna-iarna si, in functie de stil, oricine isi poate alege tinuta perfecta in noul magazin din Caransebes.

Pana in prezent, Takko Fashion si-a obisnuit clientii cu cele mai noi tendinte la preturi mici, o mare diversitate de articole de imbracaminte pentru intreaga familie, oferte atractive si promotii deosebite. Colectiile mereu actuale raspund nevoii de diversitate a clientilor si ofera numeroase piese vestimentare pentru o tinuta de zi cu zi, articole exclusive pentru look-uri elegante, lenjerie, accesorii si, de asemenea, o gama pentru siluete cu forme.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.