Daca in 2001, prima tableta lansata avea atasata o tastatura si era controlata cu un pix special, astazi, suntem cat se poate de siguri...
Mediacom M-MP710GODaca in 2001, prima tableta lansata avea atasata o tastatura si era controlata cu un pix special, astazi, suntem cat se poate de siguri ca imposibilul este un termen incompatibil cu industria tehnologiei. In prezent, sa detii o tableta se poate considera o urmare fireasca a tendintelor, dar este, mai presus de toate, un dispozitiv care ne usureaza substantial viata.

Desi lupta actuala pentru monopolul industriei tabletelor se da intre doi mari giganti, asta nu impiedica numeroase alte companii mai mici sa lanseze acelasi produs la un pret mult mai mic. Din atatea optiuni, achizitionarea unei tablete poate deveni o decizie nu tocmai usor de luat. Oricare ar fi compania, este foarte important sa tii cont de anumite detalii inainte de a-ti alege tableta.

Sistemul de operare

Nu exista decat doua optiuni: sistemul de operare iOS si cel Android, insa alegerea nu este usor de facut dat fiind ca ambele vin cu avantaje si dezavantaje. Sistemul de operare Android este intalnit la majoritatea tabletelor si permite personalizarea interfetei sistemului de operare cu diverse wallpapere. Principalul avantaj il reprezinta insa pretul, mult mai mic decat cel al unui iPad. Ca dezavantaj, tabletele cu Android nu au design impresionant si numeroasele aplicatii puse la dispozitia utilizatorilor nu se dovedesc de o calitate ridicata.

Datorita functionalitatii, sistemul de operare iOS este unul dintre principalii factori ai succesului inegalabil de care se bucura telefoanele iPhone si tabletele. Ele beneficiaza nu doar de un design pe masura, dar si de o paleta larga de aplicatii, peste 350.000. Principalul dezavantaj il constituie lipsa suportului pentru Adobe Flash.

Memoria disponibila

Pentru ca este un dispozitiv care te va insoti oriunde ai merge, trebuie sa tii cont de capacitatea sa de stocare. Daca vrei o tableta pe care sa iti incarci muzica preferata, sa uploadezi poze si filme, atunci va trebui sa verifici daca se permite marirea memoriei printr-un card SD sau microSD, deoarece capacitatea de stocare de baza nu este foarte ridicata.

Conexiunea la internet

Adevarata valoare a unei tablete este sustinuta de versatilitatea sa. Navigatul pe internet devine extrem de usor, iar comunicarea si corespondenta prin email si videoconferinte este facilitata, tableta servind drept un suport electronic esential pentru persoanele active. Metodele de conexiune la internet reprezinta astfel un factor esential in alegerea unei tablete. Optiunea WI-FI este cea intalnita la cele mai multe dintre modele, dar unele pot permite si conexiune la internet prin 3G sau 4G.

Tinand cont de toti acesti factori, este timpul sa dai o raita prin magazinele de specialitate pentru a alege tableta care sa corespunda cerintelor tale. Magazinultau.ro da startul promotiilor de Black Friday si te asteapta cu reduceri de pana la 10% la tabletele Mediacom. Pana pe 29 noiembrie, poti achizitiona Tableta Mediacom M-MP710GO la un pret special de doar 249 Lei.

La eMAG gasesti, Allview Ax3 Party cu procesor Cortex A9 Dual-Core 1.0GHz, 7″, 512MB DDR, 4GB, Wi-Fi, 3G, Android 4.0, Black la 399,99 lei, iar pe PCGarage ai Tableta InfoTouch iTab 703, 7 inch MultiTouch, Cortex A9 1.2GHz Dual Core, 1GB RAM, 8GB flash, Wi-Fi, Android 4.2 + Folie protectie + Casti + Cablu OTG la 299,99 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.