Tovarasii bucuresteni, aflati in pauza de munca sau in drum spre casa dupa truda zilnica pe ogoarele corporatiste sau la bancul de lucru bugetar,...
porcii in actiuneTovarasii bucuresteni, aflati in pauza de munca sau in drum spre casa dupa truda zilnica pe ogoarele corporatiste sau la bancul de lucru bugetar, s-au trezit, ieri, incercuiti de detasamente de porci vorbitori, dar amabili.

Suinele aveau greutatea intre 60 si 80 de kilograme si se strecurau agil printre masinile aflate la stop. „Daca ne-am fi aflat la Pamplona ne-am fi ciocnit de tauri, in Kenya de lei sau de tigri, insa in Romania de ce altceva poti da, daca nu de porci?”, se intreba ieri A.C., o doamna respectabila in varsta de 61 de ani, martora la eveniment.

Porcii, de culoare roz, s-au revendicat ca apartinand organizatiei paraporcesti autointitulata “La Porcu’ Rasfatat”.

Manevra capitalista nu a putut fi parata cu armele traditionale ale romanilor, si anume nepasarea si sictirul. Vajnicul nostru popor a cedat! Tentatia a fost prea mare: porcii invadatori erau purtatori ai unui mesaj irezistibil: Restaurantul “La Porcu’ Rasfatat” (www.laporcurasfatat.ro) e locul unde tot romanul e asteptat pentru a se bucura de mancare adevarata, in principal din carne de porc, nu de porc.

Cu vitejia proprie celor care au vazut multe si nu cred pina nu se conving, oamenii muncii au pus intrebari, au cerut indrumari spre locatie, si-au notat numerele de telefon si au dat navala in vizuina porcilor vorbitori, mai precis in cucina restaurantului la Porcu’ Rasfatat.

Cetateni, fiti vigilenti! Daca intilniti un porc liber pe strada, care va zimbeste si va vorbeste, smulgeti toate informatiile de la el.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.