Ariston Thermo România, liderul pieței locale de centrale termice și boilere, este alături de organizaţia “Un Pas Spre Viitor” Brașov şi ajută la integrarea...
UPSV_1Ariston Thermo România, liderul pieței locale de centrale termice și boilere, este alături de organizaţia Un Pas Spre Viitor” Brașov şi ajută la integrarea în societate a tinerilor orfani. Astfel compania a donat un echipament complet de încălzire pentru sediul organizaţiei unde au căminul 21 de tineri.

„Ne-au impresionat foarte mult inițiativa și eforturile organizației UPSV Brașov privind integrarea în societate a tinerilor orfani, care, din cauza vârstei, nu mai pot rămâne în centrele de plasament pentru minori. Deoarece credem în obiectivele acestei organizații, am luat decizia de a le fi aproape şi a le oferi acestor tineri şansa la o viaţă mai bună”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Sales and Operations Manager Ariston Thermo România.

Potrivit acestuia, Ariston Thermo România a donat organizației UPSV din Brașov două centrale și două boilere, ce vor asigura, începând din această iarnă, necesarul de apa caldă menajeră și căldură de care are nevoie clădirea în care sunt cazați tinerii orfani.

„Un Pas Spre Viitor” este în prezent singurul centru de integrare socială din Brașov, unde tinerii care provin din medii defavorizate pot primi sprijinul emoțional și practic de care au nevoie pentru a deveni independenți. Prin intermediul acestui program, tinerilor orfani li se oferă șansa la o dezvoltare socială normală, aceștia fiind ajutați să devină membri de valoare ai societății. Începând din 2010, centrul de integrare socială dispune și de o clădire obținută cu ajutorul sprijinului Primăriei în Brașov, în prezent acesta ajutând 21 de tineri de peste 18 ani să aibă acces la o viață normală.

„Donaţia venită din partea Ariston Thermo România este una de mare însemnatate pentru dezvoltarea centrului de Servicii Sociale UPSV. Produsele oferite ne ajută să creăm un cămin pentru tinerii cărora dorim să le facilităm integrarea în societate şi o viaţă îndependentă”, a declarat Florin Cătănescu, fondatorul  UPSV Brașov.

Ariston Thermo România nu se află la prima donație de acest tip şi, în plus, reprezentanții companiei sunt deschiși în continuare la a oferi ajutor cazurilor defavorizate din România.

Astfel, de-a lungul ultimilor ani, Ariston Thermo România a venit în ajutorul SOS Satele Copiilor – Satul București, oferind copiilor din cadrul fundaţiei mici cadouri de Crăciun. De asemenea, compania a dotat cu un echipament de încălzire complet o creşă din Focşani, cât şi un centru de alfabetizare din Miroslăveşti, judeţul Iaşi şi a realizat mai multe donaţii către familii nevoiaşe din întreaga ţară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.