Militari Residence, cel mai mai mare complex rezidenţial privat din România, aflat în zona de vest a Capitalei, va fi extins cu 14 blocuri...
Militari ResidenceMilitari Residence, cel mai mai mare complex rezidenţial privat din România, aflat în zona de vest a Capitalei, va fi extins cu 14 blocuri ce vor fi livrate în primul trimestru al anului viitor. Proiectul va ajunge astfel la 56 de blocuri şi va totaliza 5.600 de apartamente.

Construcţia celor 14 blocuri din cadrul Militari Residence a fost demarată în a doua jumătate a acestui an. Aceasta este cea mai mare dezvoltare rezidenţială din ultimii cinci ani, numărul total al locuinţelor ce vor fi construite egalând numărul unităţilor rezindenţiale livrate în Capitală în anul 2012, conform datelor Institutului Naţional de Statistică.

“Datorită ritmului rapid de vânzare din cadrul ansamblului şi a cererii constante din partea clienţilor, am decis să accelerăm extinderea proiectului. În medie, vindem lunar între 60 şi 80 de apartamente”, a declarat Radu Teleman, director de marketing Militari Residence. “Vom continua să dezvoltăm în funcţie de apetitul cumpărătorilor, la preţuri corecte, acesta din urmă fiind un factor extrem de important în procesul decizional”, a adăugat Radu Teleman.

Preţurile locuinţelor din Militari Residence pornesc de la 450 euro/mp util şi includ TVA. Complexul cuprinde în prezent 42 de blocuri cu 4.000 de apartamente, fiind dezvoltat pe o suprafață totală de aproape 150 hectare.

Construcţia Militari Residence a fost demarată în anul 2008 și, alături de unităţile locative, proiectul mai include circa 4.000 mp de parcuri, piscine interioare şi exterioare, 2.500 de locuri de parcare amenajate, restaurante, terase, cluburi wellness și cabinete medicale, precum şi cinci săli de evenimente administrate de către dezvoltator.

Investiția realizată în complexul All-inclusive a fost de 73 de milioane de euro, provenind din fonduri proprii și fiind susținută de vânzarea într-un ritm foarte bun a apartamentelor.

Cel mai tânăr cartier All-inclusive din România, Militari Residence, este locuit de peste 6.000 de persoane, predominant tineri sub 35 de ani, aflaţi în căutarea unei locuinţe care să le permită accesul la facilităţi precum săli de fitness, şcoli şi grădiniţe sau spaţii de joacă pentru copii.

“Facilitățile oferite în cadrul complexului All-inclusive sunt foarte apreciate de către cei care locuiesc în Militari Residence și nu numai. Spre exemplu, piscinele și cluburile wellness au atras pe timpul verii circa 1.000 de persoane/zi. Vom continua să extindem gama de servicii oferite prin noi investiții în acest sector”, a încheiat directorul de marketing al Militari Residence.

Militari Residence este amplasat în zona de vest a Bucureștiului, în apropiere de hipermarketurile Metro și Auchan, cu acces facil către mijloacele de transport în comun, autobuzele 138 și 178 având stație chiar în incinta complexului.

Ansamblul include în prezent 42 de blocuri, care totalizează 4.000 de apartamente și cuprinde apartamente, Aqua Garden Militari Residence (piscine interiore și exterioare, terase, restaurante), Militari Residence Ballroom (5 săli pentru evenimente) și Club Spa Militari Residence și 4.000 mp de spații verzi. Proiectul dispune și de cabinete medicale, magazine, o școală și o grădiniță construite de dezvoltator și operate de alți investitori.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.