Superpantofi.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de încălţăminte online, este, până acum, singurul site din domeniul fashion care se alatură Emag şi Flanco pentru...

superpantofi_blackfridaySuperpantofi.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de încălţăminte online, este, până acum, singurul site din domeniul fashion care se alatură Emag şi Flanco pentru a aduce Black Friday mai aproape de clienţii săi.

Black Friday este o convenție culturală americană strâns legată de ziua recunoștinței. Consumatorii din România nu sunt, însă, foarte interesați de aceste tradiții, pe ei îi interesează reducerile.

Decizia unor magazine să înceapă Black Friday mai devreme va produce, probabil, o reacție în lanț din partea celorlalți operatori pe piață și vom ajunge să avem o săptămână în plus de mega-reduceri. De data aceasta vrem să ne asigurăm că Black Friday nu este un maraton de cumpărături, ci o perioadă de relaxare și bucurie în care ne permitem orice moft, așa că ne-am hotărât să dăm startul reducerilor mai devreme”

Valentin Badea, owner Superpantofi.ro

Anul trecut, de Black Friday, pe acest site au fost efectuate peste 350 de comenzi într-o singură zi. Superpantofi.ro este un boutique multibrand cu o variatate mare de modele de încălțăminte care de Black Friday operează reduceri de până la 80% la o mare parte dintre modele.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.