Bărbaţii reprezintă 70% din totalul vânzărilor online de ceasuri şi preferă modelele mai scumpe de la Tissot, Casio, Fossil, Orient, Suunto. Tot ele se...
Catalin Florea, CEO WatchShopBărbaţii reprezintă 70% din totalul vânzărilor online de ceasuri şi preferă modelele mai scumpe de la Tissot, Casio, Fossil, Orient, Suunto. Tot ele se află pe primul loc şi în preferinţele acestora atunci când vine vorba de intenţia de cumpărare de Black Friday. Pe de altă parte, femeile ocupa o pondere de 30% şi preferă să cumpere ceasuri mai multe şi la un preţ mai mic, preponderent din gama fashion, potrivit datelor statistice de vânzări pe anul 2013 furnizate de WatchShop.ro.

Astfel, valoarea medie a coşului de cumpărături, pe segmentul bărbaţi, este de 543 de lei, iar la femei este de 420 de lei, cu 23% mai mic.

Potrivit unui sondaj comandat de WatchShop.ro, doar 28% dintre respondenţi vor să cumpere ceasuri de Black Friday pentru a le oferi cadou, marea majoritate, 72%, urmărind să-şi achiziţioneze ceasurile mult dorite de ei la cele mai mici preţuri:

În ultima lună, foarte mulţi clienţi ne-au întrebat dacă ceasul dorit de ei va fi inclus în promotia de Black Friday şi ne-au comunicat intenţia lor de a astepta acest eveniment pentru a efectua achiziţia”

Cătălin Florea, CEO WatchShop.ro

Reducerile WatchShop de Black Friday vor ajunge anul acesta până la 90% şi vor fi active timp de trei zile, începând de pe 22 noiembrie şi până pe 24 noiembrie, în limita stocului disponibil. Ca noutate absoluta pentru acest eveniment, WatchShop oferă 5% reducere suplimentară la coşul de cumpărături pentru clienţii care vor alege să achite comanda online cu card bancar.

Pentru ca de oferta de Black Friday să beneficieze cât mai mulţi clienţi, WatchShop are pregătit în depozitul propriu un stoc de 5 milioane de lei, şi, în cazul în care este nevoie, stoc rezervat la furnizori de aceeaşi valoare.

„Anul trecut am fost foarte surprinşi de apetitul românilor pentru acest eveniment şi stocul s-a epuizat foarte repede, în condiţiile în care am înregistrat de 40 de ori mai multe comenzi decât într-o zi de vineri normală. De Black Friday 2013 vrem să satisfacem toate cererile şi toţi clienţii să poată beneficia de oferta noastră”, a mai spus Catalin Florea.

Din oferta de Black Friday vor face parte inclusiv serviciile premium obişnuite oferite de WatchShop pe parcursul anului, cel mai important fiind posibilitatea de retur în termen de 365 de zile de la achiziţionare, posibilitatea de gravare laser a ceasului şi ambalarea cadou.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.