După doar șase luni de la începerea construcției, Shopping City Galați își deschide porțile către clienții săi joi, 21 noiembrie 2013. Alături de hipermarketul...
Shopping City Galati 2După doar șase luni de la începerea construcției, Shopping City Galați își deschide porțile către clienții săi joi, 21 noiembrie 2013. Alături de hipermarketul Carrefour, în cei 33.000 mp construiți, închiriați în totalitate, se regăsesc cele mai cunoscute branduri naționale și internaționale de fashion, încălțăminte, parfumerie, bijuterii, electronice și servicii dintre care amintim H&M, C&A, Deichmann, NewYorker, Altex, Intersport, Leonardo, Reserved, Domo, CCC, Puma, Killtec și Flanco. Pe lângă acestea, Shopping City Galați oferă vizitatorilor săi o zonă ultramodernă de food court, cafenele, distracție și relaxare.

Shopping City Galați este o premieră atât pentru gălățeni, care se vor bucura de primul centru comercial modern unde pot găsi produsele și brandurile dorite într-o atmosferă relaxantă și primitoare, cât și pentru NEPI, care a reușit să construiască în timp record acest centru comercial, mai exact în șase luni”

Tiberiu Smaranda, Director de Dezvoltare NEPI România

Amplasat pe Bd. George Coșbuc, principala axă nord-sud a orașului, mall-ul asigură clienților peste 1.400 de locuri de parcare, iar accesul este extrem de facil atât cu transportul public local cât și cu autoturismele personale din toate cele trei direcții: Bd. George Coșbuc, strada Henri Coandă și strada Naruja.

Peste 1.150 de locuri de muncă vor fi create odată cu deschiderea Shopping City Galați, atât pe partea de servicii administrative, cât și în cadrul magazinelor.

Fondul sud-african de investiţii NEPI a ajuns la un portofoliu de centre comerciale de peste 200.000 mp pe piața locală. Până la sfârșitul acestui an, dezvoltatorul va începe lucrările la încă trei proiecte de retail : Mega Mall București unde lucrările au fost deja demarate, Vulcan Strip Mall București și Târgu Jiu Shopping City.

În prezent, NEPI gestionează în România Promenada Mall Brăila, Ploiești Shopping City, Retail Park Auchan Pitești, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, dar și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview în Bucureșt și City Business Centre Timișoara.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.