De astazi, orice reinnoire sau activare a extraoptiunilor din portofoliul Cartelei Vodafone aduce utilizatorilor, promotional, minute si SMS-uri nelimitate in retea. De asemenea, oferta...
Vodafone-Smart-IIIDe astazi, orice reinnoire sau activare a extraoptiunilor din portofoliul Cartelei Vodafone aduce utilizatorilor, promotional, minute si SMS-uri nelimitate in retea.

De asemenea, oferta de Sarbatori pentru utilizatorii Cartelei Vodafone aduce si 100 de minute nationale si internationale, pentru activarea extraoptiunilor din noul portofoliu, incepand de la 5 euro/credit.

De exemplu, la extraoptiunea Flexi6, in valoare de 6 euro/credit, utilizatorii primesc:

–          nelimitat minute si SMS-uri in retea;

–          nelimitat SMS-uri nationale;

–          300 de minute nationale si internationale, din care 100 sunt oferite promotional, ca bonus (acestea pot fi activate printr-un apel gratuit la *100#, ramura Promotie);

–          200 MB trafic de date si pentru tineri trafic dublu, de 400 MB.

Utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiaza, in continuare, de reportarea beneficiilor si de bonusuri importante, in functie de vechimea de utilizare a Cartelei, dar si de valoarea de reincarcare, prin programul Vodafone pentru Tine la Cartela, recent lansat, care ofera minute nationale si internationale, SMS-uri si trafic de date, inca din prima zi.

Noua oferta este promovata printr-o campanie de comunicare ce il are in centru pe actorul Paul Ipate si initiativa sa de a dovedi ca poate juca orice rol. De aceasta data, Paul se pregateste sa fie Mos Craciun la o gradinita si foloseste noua oferta pentru a suna toti copiii prietenilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.