De numele unor români precum Emil Palade, Aurel Vlaicu, Nicolae Paulescu, Ana Aslan se leagă descoperiri care au revoluţionat lumea. România se află în...
inovatieDe numele unor români precum Emil Palade, Aurel Vlaicu, Nicolae Paulescu, Ana Aslan se leagă descoperiri care au revoluţionat lumea. România se află în topul ţărilor cu cele mai multe medalii la olimpiadele internaţionale, anual elevii şi sportivii români se întorc victorioşi de la aceste competiţii.

Cercetători, oameni de ştiinţă, medici, profesori ne fac să trăim sentimentul de mândrie atunci când se vorbeşte de ţara noastră.

În acest context, grupul Actavis, a treia cea mai mare companie farmaceutică din lume, a demarat o campanie de promovare a excelenţei şi valorilor autentice româneşti. În cadrul acestei iniţiative, compania lansează platforma online www.sustinemperformanta.ro, o componentă de comunicare social media şi un concurs dedicat jurnaliştilor care promovează în materialele lor performanţele românilor.

Proiectul „Susţinem Performanţa” îşi propune să promoveze oamenii care prin pasiune şi dăruire fac performanţă în România. Campania va face cunoscute atât rezultatele deosebite ale acestora cât şi eforturile care stau în spatele acestor rezultate.

Români cu care ne mândrim: Ionuţ Budişteanu, desemnat de Time printre cei mai influenţi tineri din lume

Poveştile de succes ale celor care au reuşit şi reuşesc să facă performanţă în ţara noastră vor fi promovate prin intermediul platformei „Susţinem Performanţa”, dar şi a canalului de comunicare social media, Facebook.  Totodată, jurnaliştii care abordează în materiale de presă subiecte referitoare la oamenii deosebiţi care au reuşit şi reuşesc să se remarce prin rezultate deosebite, sunt invitaţi să se înscrie la concursul: „Susţinem Performanţa”.

Competiţia se adresează tuturor jurnaliştilor (presa scrisă, radio şi tv) care au realizat şi publicat/difuzat materiale despre performanţa în România, cine sunt oamenii care se remarcă prin rezultatele deosebite şi cine sunt cei care-i susţin în acest demers (profesori, mentori, companii).

La concurs pot fi înscrise materialele care au fost publicate în perioada 1 ianuarie 2013 – 1 februarie 2014. Evaluarea va cuprinde două etape, iar numele câștigătorilor vor fi anunţate pe website-ul proiectului – www.sustinemperformanta.ro şi în cadrul unui eveniment special, în luna februarie 2014. Data limită pentru înscrierea în concurs este 1 februarie 2014.

Performerii români la Olimpiada Internaţională de Chimie de la Moscova, recompensați de Actavis

Detalii despre condiţiile de participare, înscrieri, componența juriului şi premiile care vor fi acordate câștigătorilor puteți afla vizitând website-ul proiectului « Susținem Performanța ».

“Ne dorim să ne implicăm activ în promovarea celor care fac performanţă, iar inițiativa nou lansată exact asta îşi propune. Odată cu platforma Susținem Performanța am demarat şi o competiţie dedicată jurnaliştilor. Mass-media vorbeşte foarte puţin despre aceşti oameni de ştiinţă, cercetători, profesori, sportivi, medici sau elevi deosebiți și despre eforturile pe care le depun pentru a ajunge să pună în practică o idee sau să participe cu rezultate foarte bune la o competiţie. Vrem să îi facem cunoscuţi, dar din păcate în România se investeşte prea puţin în adevăratele valori, motiv pentru care majoritatea celor care obţin performanţe pleacă în străinătate, acolo unde sunt primiţi cu braţele deschise și unde perfomanțele lor sunt apreciate și valorificate”, a declarat Ana Maria Drăgănică Manager Comunicare Actavis România.

Citiţi aici mai multe materiale despre companii inovatoare.

Proiectul de comunicare “Susţinem Performanţa” face parte din programul cu acelaşi nume derulat de Actavis începand din anul 1991. Programul Susţinem Performanţa este cel mai amplu proiect educaţional derulat de o companie privată în România după 1990 şi constă participarea constantă la formarea tinerilor prin susţinerea lotului român la olimpiadele internaţionale la chimie (achitarea cheltuielilor de participare alaturi de Ministerul Educatiei, acordarea de premii financiare pentru fiecare medalie obtinuta, dar şi un amplu program de burse şi internship-uri pentru olimpici), susţinerea performanţelor studenţilor la facultăţile de medicină şi farmacie, dar şi alte proiecte educaţionale.

Actavis Romania este parte a grupului global Actavis, plc. (NYSE:ACT), lider mondial în rândul companiilor internaţionale de farmaceutice integrate, al treilea cel mai mare producător de medicamente generice din lume. Compania este axată pe dezvoltarea, producţia şi distribuţia produselor farmaceutice generice, biosimilarelor şi a produselor inovative.

În România, compania este reprezentată de Actavis Sales&Marketing (comercializarea şi promovarea produselor din portofoliul Actavis pe piaţa din România) şi Sindan Pharma/Actavis Operations (unitatea de producţie pentru medicamente oncologice şi exportul acestora spre peste 60 de pieţe externe).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.