Marți, 19 noiembrie, de la ora 19.00 The HUB Bucharest l-a invitat pe Dr. Wargha Enayati, fondatorul reţelei private de sănătate Regina Maria, la...
Wargha-Enayati-la-The-HUBMarți, 19 noiembrie, de la ora 19.00 The HUB Bucharest l-a invitat pe Dr. Wargha Enayati, fondatorul reţelei private de sănătate Regina Maria, la o discuţie  despre cum poți promova binele în afacerea ta.

Pornind de la experiența sa antreprenorială și managerială de peste 18 ani dar mai presus de toate de la misiunea personală pe care și-a asumat-o, accea de a-i ajuta pe ceilalți, Dr. Enayati va oferi instrumente și argumente prin care să promovați binele atât la nivel strategic, printre valorile companiei, dar și în rândul angajaților.

Asigură-te așadar că aduci cu tine curiozitatea, întrebările și dorința de a face bine!

Detalii despre eveniment și înregistrările sunt disponibile pe pagina evenimentului http://bucharest.the-hub.net/event/living-library-with-dr-wargha-enayati.

Medic specialist în cardiologie, Dr. Wargha Enayati este fondatorul rețelei private de sănătate Regina Maria. De origine germană, a început Facultatea de Medicină în Regensburg, Germania, și a absolvit Facultatea de Medicină de la Cluj. S-a născut în 1964 în Germania, provine dintr-o familie de origine iraniană.

A venit în România în 1983, în plin regim comunist, atras de viața și activitatea Reginei Maria a României. Timp de un an a studiat limba română la Suceava și apoi alți câțiva ani a făcut medicina la Cluj. În 1990 a venit Revoluția iar dr. Enayati a fost unul dintre puținii germani care au terminat facultatea și a rămas aici. A venit la București unde a făcut specializarea în cardiologie la Spitalul Fundeni.

Începând cu anul 1995 a fondat Centrul Medical Unirea care, prin fuziunea cu Euroclinic la începutul anului 2011, a devenit Rețeaua privată de sănătate Regina Maria, cea mai mare rețea privată de sănătate din România. Enayati este căsătorit și are trei copii, alături de soţie fiind implicat în multe proiecte sociale și în cadrul activităților ca membri ai Comunității Bahá’í.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.