UniCredit Ţiriac Bank relansează creditul Prima Casă, produsul fiind disponibil de la începutul lunii noiembrie în toate sucursalele băncii, sub forma unei facilităţi în...
Evocasa Armonia (2)UniCredit Ţiriac Bank relansează creditul Prima Casă, produsul fiind disponibil de la începutul lunii noiembrie în toate sucursalele băncii, sub forma unei facilităţi în lei, cu o rată a dobânzii nominală de 5,78% pe an, formată din Robor 3 luni + 2,5 puncte procentuale marjă fixă.

Plafonul aprobat în această etapă de către Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) este valabil până la sfârşitul anului 2013.

Reluăm acordarea de credite prin programul Prima Casă, deoarece conştientizăm nevoia clienţilor noştri de a accesa credite ipotecare în condiţii cât mai avantajoase de dobândă şi la un nivel al avansului minim cât mai redus. Avem, pentru categoria credite cu ipotecă, o strategie mai amplă orientată către nevoile clienţilor noştri, oferta noastră fiind completată cu produse standard de finanţare foarte avantajoase. De altfel, am redus recent dobânzile la creditele ipotecare în lei, astfel facilitând accesarea lor»

Petrişor Costin, Director Produse & Segmente Divizia Retail, UniCredit Ţiriac Bank

UniCredit Ţiriac Bank facilitează plata comisionului lunar de administrare către Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), de 0,02% aplicat la soldul creditului.

Care sunt avantajele creditelor Prima Casa în lei?

  • presupun un avans de doar 5% din valoarea imobilului ce se doreşte a fi achiziţionat;
  • fără comision de analiză;
  • permit un grad de  îndatorare mai mare în comparaţie cu creditele în valută;
  • clienţii nu vor fi afectaţi de fluctuaţia cursului de schimb.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.