Operatorul aerian Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a activat începând cu data de 14 noimebrie...
AndroidOperatorul aerian Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a activat începând cu data de 14 noimebrie funcţia de check-in pe mobil pentru gadgeturile care folosesc sistemul de operare Android, după ce, la începutul verii a fost lansată cea pentru iPhone.

Prin descărcarea aplicaţiei gratuite, clienţii pot accesa cu uşurinţă de pe telefonul mobil principalele funcţii ale site-ului Wizz Air.

În vara 2014, aeronavele Wiz Air zboară din Craiova către patru noi destinaţii

Asemănătoare cu aplicaţia pentru iPhone, versiunea Android permite clienţilor să rezerve bilete de avion, să verifice în timp real orarul de zbor, să adauge servicii suplimentare şi alte   funcţii utile. Wizz Air

Totodată, Wizz Air reduce cu 20% tarifele pentru toate zborurile rezervate prin aplicaţiile mobile, făcute până pe 15 noiembrie 2013, miezul nopţii. Discountul de 20% se aplică tarifelor cu toate taxele incluse, costurilor non opţionale şi un bagaj mic de cabină. Reducerea este valabila doar pentru rezervările noi.

Wizz Air recrutează piloți în România

Wizz Air operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 19 baze, 280 de rute făcând legatură cu 90 de destinaţii din 35 de ţări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.