Anunţat în cadrul evenimentului ce a avut loc pe 22 octombrie, odată cu lansarea celei mai noi versiuni de iPad, denumită Air, gadgetul iPad...
DSC_0548 (Small)Anunţat în cadrul evenimentului ce a avut loc pe 22 octombrie, odată cu lansarea celei mai noi versiuni de iPad, denumită Air, gadgetul iPad Mini nu a primit o dată oficială la care se va găsi în magazine.

Lucrurile s-au schimbat azi, oficialii gigantului din Cupertino anunţând disponibilitatea tabletei Mini pentru livrare. Astfel, începând din 12 noimebrie, mini-tableta Apple se va putea achiziţiona din magazinele companiei din Statele Unite, Australia, China, Hong Kong, Japonia, Noua Zeelandă şi Singapore.

După telefoanele colorate, Apple are noi vedete: tabletele iPad Air şi Mini cu Retina display

Cu un design similar versiunii anterioare, lansate în urmă cu un an, noul Mini are o serie de îmbunătăţiri. Cea mai importantă dintre ele, ecranul Retina, cu 323 pixeli/square inch, similar cu cel al flagshipului iPad Air.  Noul device are un procesor A7 de 64 de biţi, cel mai recent lansat de Apple şi cel mai bun creat de companie până în acest moment.

Preţul de vânzare al tabletei porneşte de la 399 de dolari pentru versiunea de 16 GB cu Wi-Fi şi ajunge la 829 de dolari pentru cea de 128 de GB cu LTE.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.