Producătorul românesc de electronice E-Boda, unul dintre principalii jucători de pe piaţa locală de profil, lansează în premieră programul TAXI Discount destinat companiilor de...
izzycomm taxi 1Producătorul românesc de electronice E-Boda, unul dintre principalii jucători de pe piaţa locală de profil, lansează în premieră programul TAXI Discount destinat companiilor de taximetrie şi taximetriştilor din Bucureşti.

Prin acest program, compania le oferă posibilitatea de a achiziţiona de pe site-ul www.e-boda.ro pachete speciale ce conţin tableta Izzycomm Z70 şi accesorii auto la preţul redus de 549 lei.

„Dorim să susţinem companiile de taximetrie şi șoferii de taxi prin soluţii tehnologice care să-i ajute să-şi desfăşoare munca mai uşor, oferind în același timp mai multă comoditate și clienţilor care apelează la serviciile lor,” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

„Sunt peste 27.000 de taximetrişti în Bucureşti, iar tableta a devenit un accesoriu indispensabil pentru ei. Noi le oferim un model potrivit nevoilor lor de comunicare, împreună cu o serie de accesorii auto, la un preţ special,” adaugă Alexandru Drăgoiu.

Pachetul TAXI Discount conţine o tabletă Izzycomm Z70, un suport şi un încărcător auto; acesta poate fi comandat de către orice taximetrist, indiferent de compania de care aparţine. Șoferii de taxi trebuie să acceseze aplicaţia online disponibilă pe site-ul E-Boda, să îşi introducă datele de pe legitimaţia de taximetrist, iar programul va genera un cod care va fi trimis pe adresa de e-mail furnizată la înscriere. În momentul în care plasează comanda pentru modelul de tabletă Izzycomm Z70, aceştia trebuie să introducă codul primit pe e-mail şi să selecteze opţiunea TAXI Discount. izzycomm taxi 2

Modelul Izzycomm Z70 oferă funcţii care răspund nevoilor de comunicare specifice meseriei, asigurând o experienţă de utilizare intuitivă. Tableta integrează un procesor Dual Core de 1.2 GHz ce rulează sistemul de operare Android 4.1 şi ecran de 7” cu o rezoluţie de 800 x 480 pixeli, sensibil la atingere în 5 puncte. Astfel, șoferii vor putea accesa aplicaţiile pentru preluarea comenzilor, naviga prin meniul tabletei sau pe paginile web cu uşurinţă, fără a fi deranjaţi de efectul de lag.

Cu ajutorul sistemului GPS şi a aplicaţiei Google Maps preinstalate, taximetriştii vor putea găsi mai uşor adresele necunoscute, având certitudinea că vor ajunge pe cel mai scurt traseu la destinaţie. Mai mult, în pauze, aceștia se pot relaxa urmărind filmele şi posturile TV preferate prin intermediul aplicaţiei Seenow preinstalate, beneficiind de acces gratuit în prima lună la secţiunile pe bază de abonament. Pentru a asigura manevrabilitatea tabletei, pachetul TAXI Discount conţine şi un suport pentru fixarea acesteia în parbriz.

Izzycomm Z70 este prima tabletă din portofoliul E-Boda cu conectivitate 3G. Astfel, taximetriştii vor fi conectaţi în permanenţă la Internet fie prin intermediul datelor mobile, fie prin intermediul reţelelor Wi-Fi. Tableta permite conectarea unei cartele SIM, transformându-se într-un telefon mobil pentru ca aceştia să poată păstra legătura cu colegii lor din trafic sau cu sediul central, iniţiind apeluri prin funcţia GSM; în acelaşi timp, pot accesa aplicaţia de preluat comenzi sau Google Maps prin Internet.

Autonomia bateriei de până la 5h le asigură o conectare continuă, având apoi posibilitatea încărcării tabletei direct din mașină, folosind încărcătorul auto dedicat.

Pachetul cu tableta Izzycomm Z70, suport şi încărcător auto dedicat taximetriştilor poate fi comandat pe site-ul companiei la preţul de 549 lei, având un discount de 110 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.