Allview, unul dintre cei mai importanţi producători autohton din industria IT&C, şi-a îmbogăţit portofoliul de produse cu Viva i8, prima tabletă cu procesor Intel,...
i8_front-landscape_wAllview, unul dintre cei mai importanţi producători autohton din industria IT&C, şi-a îmbogăţit portofoliul de produse cu Viva i8, prima tabletă cu procesor Intel, unul dintre liderii tehnologiei la nivel mondial.

Gadgetul are numai 7,2 milimetri grosime şi o greutate de 312 grame şi este cea mai subţire şi uşoară din gamă actuală Allview.

Device-ul are un display IPS de 7,9 inch, carcasa exterioară fiind realizată din aluminiu. Cea mai nouă tabletă realizată de Allview în parteneriat cu Intel, rulează sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean şi se remarcă printr-o autonomie ridicată a bateriei, de 4.600 de mAh,  de până la 8 ore în condiţii de utilizare continuă şi până la 19 zile în stand by. În urma testării cu AnTuTu Benchmark, Viva i8 a obţinut peste 29.000 de puncte, rezultat care o plasează printre cele mai performante device-uri.

GALERIE FOTO Premieră Allview: primul smartphone single SIM cu ecran Full HD – X1 Soul

„Cu Viva i8 le oferim clienţilor noştri un device puternic şi performant cu dotări de top. Tableta este atât de rapidă încât tastarea şi procesarea informaţiilor, încărcarea paginilor de internet şi a aplicaţiilor se petrec instantaneu”, a declarat Lucian Pericilă, General Manager Allview.

Punctul forte al tabletei Viva i8 este reprezentat de procesorul Intel Atom Z2580 Dual Core la 2GHz, care asigură performanţă ridicată. Utilizatorul se va bucura de browsing rapid, vizionare fluidă a filmelor Full HD şi aplicaţii care rulează la viteză optimă. Procesorul Intel este echipat cu tehnologii de top precum Intel Hyper-Threading, care permite rularea simultană a două thread-uri software paralele pe fiecare nucleu în parte. Astfel, paginile de internet se încarcă rapid, iar trecerea între aplicaţii se petrece într-un timp foarte scurt.

Totodată, benificiind de tehnologia celor de la Intel, tableta este echipată cu Intel Graphics Media Accelerator, care permite rularea extrem de rapidă a celor mai noi jocuri 3D, iar cu Intel Burst Performance, performanţa este optimizată la consum redus de energie. Intel Smart Sound Technology oferă experienţă sonoră de calitate.

Viva i8 dispune de o placă video Power VR 544 MP2, 1 GB memorie RAM şi 16 GB memorie Flash, extensibilă printr-un card micro SD cu până la 32 GB. Tableta este dotată cu o cameră foto de 5 megapixeli cu funcţie de înregistrare video Full HD şi focalizare automată. În partea frontală a device-ului se regăseşte o a doua cameră, de 2 MP, care facilitează convorbirile video. Receptorul GPS SIRF încorporat oferă o precizie mai bună a localizării faţă de soluţiile GPS standard.

O altă noutate adusă de Viva i8 este suportul multi user ce permite accesul cu până la 8 conturi de utilizator. Un gadget similar (care suportă 8 conturi de user), recent lansat la noi, este este LG G Pad de 8.3 inci, un device care face parte din gama de dispozitive mobile premium, G Series a companiei.

Noua tabletă Allview este compatibilă  cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Viva i8 va fi disponibilă pe culoarea alb şi poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 899 lei.

Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de smartphone-uri şi tablete PC.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.