Animax.ro, platforma de comerţ online a celei mai mari reţele de pet shop -uri din România, a câştigat premiul pentru cel mai bun magazin...

PetShop-AnimaxAnimax.ro, platforma de comerţ online a celei mai mari reţele de pet shop -uri din România, a câştigat premiul pentru cel mai bun magazin online la categoria petshop-uri, în cadrul Galei Premiilor eCommerce 2013. Un juriu format din specialişti cu o vastă experienţă în domeniul comerţului online, a evaluat proiectele înscrise în concurs după un set complex de criterii precum: simplitatea şi claritatea designului, arhitectura platformei, siguranţă, construcţia şi organizarea paginii de produs, proces de plată online, inovaţie în e-commerce etc.

La competiţia aflată la cea de-a 8-a ediţie au participat peste 100 de magazine online, înscriindu-se în 15 categorii de produse/servicii comercializate. Animax.ro a concurat la categoria Pet Shop cu pentruanimale.ro şi ama-shop.ro.

Animax a investit în ultimul an atât în deschiderea unor noi magazine de mari dimensiuni, cât şi în dezvoltarea pe segmentul online. Platforma animax.ro permite utilizatorilor să achiziţioneze orice produs pentru animalul preferat, beneficiind de sprijinul consilierilor noştri online. Pentru că ştim cât de importantă este eficienţa operaţională, accesibilitatea şi securitatea, am creat o platformă care să creeze o experienţă plăcută fiecărui cumpărător care intră în magazinul nostru virtual. Premiul câştigat reprezintă dovada faptului că întrunim toate standardele de calitate, suntem inovatori şi deschişi către nevoile clientului”

Alina Alupoaei, Project Manager

Competiţia Gala Premiilor eCommerce (GPeC) s-a desfăşurat în trei etape în perioada aprilie–octombrie 2013. Înscrierile au avut loc în perioada 26 aprilie–31 mai, magazinele online fiind evaluate într-o etapă iniţială de către membrii juriului, iar în luna octombrie a avut loc jurizarea finală. Cei mai buni jucători din eCommerce au fost premiaţi în cadrul unei gale speciale.

Alături de Animax, pe podium au mai urcat Banca Transilvania, F64, Carrefour etc.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.