D-Link, unul dintre cei mai mari dezvoltatori și producători de soluții pentru rețele destinate clienților individuali și companiilor, își extinde gama existentă de servicii...
d-linkD-Link, unul dintre cei mai mari dezvoltatori și producători de soluții pentru rețele destinate clienților individuali și companiilor, își extinde gama existentă de servicii pentru cloud, cu aplicaţia mydlink SharePort, pentru Android și iOS.

Noua aplicație oferă acces mai rapid și mai ușor la capacităţile de stocare USB de pe routerele D-Link. Aplicația este disponibilă gratuit pe iTunes și Google Play.

Aplicaţia mydlink SharePort este disponibilă pentru cele mai recente routere wireless D-Link 802.11ac: DIR-868L, DIR-860L și DIR-850L (echipate cu versiunea curentă de firmware, o actualizare a firmware-ului putând fi necesară pentru o funcţionare optimă a aplicaţiei).

Peste un milion de utilizatori înregistraţi în cloud-ul taiwanezilor de la D-Link

Punctul central al serviciilor de cloud mydlink este portalul privat mydlink, care servește ca o poartă de acces către datele stocate. Odată înregistrat, utilizatorul poate accesa fișierele media stocate la domiciliu – cum ar fi cele cu muzică sau filme, – şi de pe un smartphone sau tabletă, doar prin introducerea în aplicaţie a adresei de e-mail și a parolei. De asemenea, se pot încărca date, de pe terminalele mobile, pe suporturile de stocare de la domiciliu chiar şi în timp ce eşti pe drum, acestea putând fi păstrate în mod automat într-un folder corespunzător extensiei de fișier.

Aceste caracteristici fac din „Cloud-ul privat” D-Link un serviciu foarte uşor de folosit şi de utilizatorii care sunt mai puțin experimentaţi din punct de vedere tehnic, totodată garantând o securitate maximă a informaţiilor, acestea fiind întotdeauna stocate în propria casă.

Şi routerele de cloud D-Link mai vechi pot fi accesate, de asemenea, de la distanță, cu ajutorul aplicaţiei mobile SharePort sau a unui navigator de internet cu acces SharePort Web. Pentru aceasta este necesar să configurați un serviciu DNS dinamic.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.