Portalul de afaceri Doingbusiness.ro în parteneriat cu EY Romania lansează ediția din acest an a publicaţiei Major Companies in Romania printr-o conferinţă ce va...
businessPortalul de afaceri Doingbusiness.ro în parteneriat cu EY Romania lansează ediția din acest an a publicaţiei Major Companies in Romania printr-o conferinţă ce va avea loc pe 14 noiembrie la Radisson Blu Hotel din București.

Publicația Major Companies in Romania reprezintă un concept unic pe piața autohtonă a publicațiilor de afaceri, bazându-se pe o metodologie de scoring a companiilor, elaborată de EY Romania, prin care sunt analizate și clasificate cele mai importante companii din România. Ediţia de anul acesta generează topuri de companii care sunt grupate în 23 de domenii mari de activitate.

Metodologia de evaluare a companiilor cuprinde un set de criterii cantitative (cifra de afaceri raportată de companie, indicatori financiari din contul de profit și pierderi și din bilanțul contabil) și criterii calitative (contribuția la construirea unui brand local, proiecte de CSR, număr de angajați).

Conferința de lansare Major Companies in Romania – Leveraging new technologies and business models for growth, structurată în două sesiuni  va fi deschisă de Dumitru Ion, Director General doingbusiness.ro, și Bogdan Ion, Country Managing Partner EY Romania. Evenimentul își propune să lanseze o provocare mediului de afaceri românesc prin abordarea inovaţiei ca temă principală în analiza competitivităţii la nivel de țară și ca model de creştere.

Prima parte a conferinței va găzdui discuţii pe pe teme de inovaţie şi tehnologie la care vor participa: Valeriu Nistor, Country Director, IBM Romania, President of AmCham, Jean-Francois Fallacher, CEO, Orange

Steven van Groningen, President & CEO, Raiffeisen Bank, Vicepresident FIC, Christian von Albrichsfeld, General Manager, Continental Automotive Romania, Catalin Cretu, Area Manager, Romania & Croatia, Visa Europe, Annita Pakioufaki, Managing Director, Stanton Chase International, Narcis Horhoianu, Marketing Director, Balkan Markets, Procter and Gamble.

Cea de-a doua sesiune a evenimentului este dedicată detalierii metodologiei care stă la baza proiectului Major Companies in Romania și prezentării Top 300 al celor mai mari companii din Romania, precum și prezentării topurilor de companii din cele mai dinamice industrii.

Temele propuse dezbaterii în această sesiune vor fi suținute de Lars Wiechen, Executive Director și coordonator al echipei de Valuation & Business Modeling Services EY Romania, alături de Dragoș Neacșu, Director General, Erste Asset Management, Lucian Anghel, CEO, BCR Pensii and President, Bucharest Stock Exchange, Georgios Argentopoulos, CEO, Alltrom Real Estate Group, Aurel Netin, Country Manager Romania & Bulgaria, Lenovo, Simona Bonghez, Partner, ESI Romania, Daniel Pana, Country Sales Leader, SAS.

Publicată anual de către doingbusiness.ro în parteneriat cu EY Romania, Major Companies in Romania (MCR) prezintă topul cele mai mari companii de pe piața locală pe baza unui scoring propriu si a unei metodologii unice de evaluare a companiilor, elaborată de EY Romania.

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri al grupului de firme International Business Promotion (IBP), ce oferă produse și servicii destinate segmentului business-to-business, precum: publicații de afaceri (Romanian Business Digest și Major Companies in Romania), servicii de comunicare și direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață etc) si evenimente ce prezintă soluții concrete, studii de caz și analize ale problemele de afaceri locale și regionale (Noua Realitate in Afaceri – Drumul către Performanță, Emerging Europe Energy Summit, Emerging Europe Investment Summit).

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 167.000 de angajaţi în 700 de birouri din 140 de ţări şi venituri de aproximativ 24,4 miliarde dolari în anul 2012. Reţeaua companiei este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le acordăm clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 500 angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, fiscalitate, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. EY Romania are birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.