Bucureştenii se pot bucura de modă chiar în Centrul Istoric al Capitalei, unde H&M a deschis un nou magazin, pe strada Lipscani 30 –...

H&M (1)Bucureştenii se pot bucura de modă chiar în Centrul Istoric al Capitalei, unde H&M a deschis un nou magazin, pe strada Lipscani 30 – 34. Acesta este primul magazin stradal al companiei în România. Noul magazin are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1800 de metri pătraţi şi este dispus pe două etaje plus parter. În oferta sa se vor regăsi cele mai noi colecţii pentru femei, bărbaţi şi adolescenţi plus colecţiile departamentului H&M Home.  

“Lansarea primului nostru magazin stradal din România reprezintă un moment important în evoluţia companiei noastre pe piaţă. Suntem foarte bucuroşi să fim primul mare retailer de fashion care inaugurează un magazin în Centrul Istoric al Capitalei”, declară Ralf Wein, Country Manager H&M România.

Noul magazin şi-a deschis porţile, joi, 7 noiembrie, de la ora 14.00 şi îşi aşteaptă clienţii cu cele mai noi trenduri internaţonale în materie de modă şi decoraţiuni interioare, precum şi cu o mulţime de oferte speciale şi surprize.

Astfel, primii 50 de clienţi ai noului magazin vor primi carduri de cumpărături de 50 de lei. În plus, cei care vor face cumpărături de peste 100 de lei, vor primi automat, câte un voucher de 30 de lei.

Începând de vineri, 08 noiembrie, magazinul H&M din strada Lipscani, va fi deschis publicului în fiecare zi, inclusiv sâmbăta şi duminica în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Reprezentanții H&M au mai declarat, astăzi, ca vor continua expansiunea și vor deschide noi magazine până la sfârșitul anului. Atât în București, cât și în povincie.

H & M Hennes & Mauritz AB (publ) a fost fondată în Suedia în 1947 și este cotată la NASDAQ OMX Stockholm. Conceptul de afaceri al companiei este de a oferi modă şi calitate la cel mai bun preţ. Pe lângă H&M, grupul include mărcile COS, Monki, Weekday şi Cheap Monday, & Other Stories, precum şi H&M Home. Grupul H&M are aproximativ 3000 de magazine în 53 de pieţe, inclusiv piețele de franciză. În 2012, vânzările grupului s-au ridicat la 140,948 milioane SEK (inclusiv TVA) și numărul de angajaţi a depăşit 104 000.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.