ContentSpeed – lider de piata in furnizarea solutiilor dedicate comertului electronic – a lansat cel de-al treilea serviciu  pentru pieta ecommerce din Romania: eDistribution.ro....
online-advertisingContentSpeed – lider de piata in furnizarea solutiilor dedicate comertului electronic – a lansat cel de-al treilea serviciu  pentru pieta ecommerce din Romania: eDistribution.ro. Platforma online este prima solutie autohtona dedicata conectarii resellerilor si distribuitorilor adaptata pentru business-urile autohtone.

Edistribution.ro are capacitatea de a genera feed-uri in timp real cu preturi si stocuri pentru diferite game de produse si se poate integra instant cu fiecare magazin online inregistrat in platforma. In plus, pentru diversificarea gamei de produse, in eDistribution.ro sunt integrate deja peste 60.000 de produse cu descrieri, imagini si preturi. In randul distribuitorilor care ofera produse se numara Dinamic 92, RHS, Vitacom Electronics sau Diverta.

Radu Vilceanu, CEO ContentSpeed, a explicat nevoia unei astfel de solutii pentru piata locala: „Crearea acestui produs a luat in calcul doua probleme esentiale: timpul de documentare si eficientizarea relatiei intre reselleri si distribuitori. Am dezvoltat edistribution.ro cu scopul de a elimina aceste doua blocaje care impiedica evolutia mai rapida a comertului electronic. Prin edistribution.ro documentarea produselor se realizeaza instant pentru zeci de mii de produse, sunt sincronizate stocurile si preturile cu furnizorii in timp real, se achizitioneaza marfa printr-un singur portal de distributie si, cel mai important, exista posibilitatea de a livra prin sistemul drop shipping. In plus, am integrat in aceasta platforma industriile care au avut o evolutie constanta in ultima perioada: produse pentru copii, articole vestimentare, anvelope, it&c, electronice si electrocasnice, carti, papetarie si jocuri”.

INTEGRARE CU EMAG MARKETPLACE V2.0

Pentru a oferi clientilor posibilitatea de a-si diversifica gama de produse, platforma online edistribution.ro permite integrarea feed-ului de produse dedicat resellerilor cu emag marketplace v2.0 astfel incat fiecare proprietar al unui magazin online sa isi aleaga produsele pe care doreste sa le comercializeze online din randul celor comercializate.

VANZARE FARA A ATINGE MARFA PENTRU BRANDUL CHICCO

Sistemul eDistribution.ro permite revanzatorilor sa recomercializeze produsele brandului Chicco in regim „drop shipping” – fara a atinge marfa. Astfel, dupa integrarea feed-ului de produse in magazinul resellerului si comandarea acestora de catre clientii magazinului online, distributorul Chicco in Romania va trimite clientilor produsele comandate de acestia. In acest mod se elimina una dintre cele mai stringente probleme legate de relatia cu furnizorii: problema de management al timpului.

DEMO 6 LUNI GRATUIT

ContentSpeed propune resellerilor crearea unui cont de demo pe platforma eDistribution.ro si conectarea cu distribuitorii prezenti in platforma. Pentru a beneficia de gratuitate, resellerii trebuie sa preia maximum 1.000 de produse de la furnizorii deja integrati in platforma si sa integreze feed-ul de produse in propriul magazin online folosind feed-ul eDistribution.ro. Ulterior acestei etape, revanzatorii trebuie sa vanda produsele integrate deja si sa foloseasca pana la sfarsitul anului 2013 sistemul drop shipping pentru livrarea produselor.

PROFIL DE AGENTIE

ContentSpeed este una dintre cele mai importante companii care contribuie sustinut de peste zece ani la dezvoltarea comertului online in Romania atat pentru branduri, cat si pentru start-up-uri.

Agentia de eCommerce ofera doua categorii de produse dedicare mediului in care se desfasoara activitatea comerciala si servicii conexe pentru sustinerea afacerilor online: Shop (concept e-store), Portal B2B (platforma business), eDistribution, strategii de online marketing si servicii integrabile cu social media.

In randul celor peste 350 de magazine online dezvoltate de ContentSpeed se regasesc branduri cu notorietate in Romania ca Porsche, Panasonic, Diverta, Chicco, Indesit, Ariston, Hotpoint, Austral, Renania, Anveloshop, Vitacom. In randul initiativelor de antreprenoriat dezvoltate in mediul online prin intermediul solutiilor ContentSpeed se numara ZorileStore, Pictorshop.ro si BabyNeeds.ro.

In 2012, ContentSpeed a realizat o cifra de afaceri de 400.000 de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.