Hotelul InterContinental Bucuresti a castigat premiul pentru cel mai bun hotel de business din Romania (Romania’s Leading Business Hotel) la editia din acest an,...

Hotel nterContinentalHotelul InterContinental Bucuresti a castigat premiul pentru cel mai bun hotel de business din Romania (Romania’s Leading Business Hotel) la editia din acest an, a premiilor World Travel Awards – sectiunea Europa. Este pentru al treilea an cind Hotelul InterContinental Bucuresti este premiat la World Travel Awards. 

Alte doua hoteluri InterContinental din Europa au fost premiate in cadrul renumitei ceremonii denumite “Oscarurile industriei turistice”: InterContinental Malta and InterContinental Aphrodite Hills Resort.

InterContinental Hotels & Resorts a cistigat premiul pentru marca hoteliera a anului in Europa – Europe’s Leading Hotel Brand. InterContinental Hotels Group a reusit sa cistige opt premii in competitia World Travel Awards – Europe Gala, din acest an, care a avut loc in statiunea turistica Antalya, din Turcia. Anul acesta au participat la procesul de votare peste 213.000 de profesionisti in turism.

Este o recompensa meritata de intreaga echipa a hotelului, pentru pasiune si profesionalism. Suntem foarte mindri ca dintre toate marcile si hotelurile de prestigiu din piata, Hotelul InterContinental a fost ales Romania’s Leading Business Hotel. Sunt bucuros ca eforturile noastre de a oferi oaspetilor de business calitate si cele mai bune servicii au fost apreciate si prin acest prestigios premiu“

Stefan Frank, directorul general al hotelului InterContinental Bucuresti

Hotelul InterContinental este cel mai inalt  hotel din Bucuresti, unic pentru privelistea ce o ofera oaspetilor de la balcoanele camerelor, dar si din cel mai modern Club Lounge din oras. Hotelul are 22 de etaje cu 257 de camere si apartamente, un centru de sanatate la etajul 22, peste 1500 de metri patrati spatii de conferinte, doua restaurante si un bar. Hotelul este condus prin contract de management de InterContinental Hotels Group.

InterContinental Hotels & Resorts este marca premium a lantului hotelier InterContinental Hotels Group, cu 170 de hoteluri in intreaga lume, din care 30 de hoteluri in Europa.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.