Carrefour deschide primul său supermarket din orașul Piatra Neamț, joi, 07 noiembrie 2013, ridicând numărul total de magazine în acest format la 74. Modelul...
carrefour-online.roCarrefour deschide primul său supermarket din orașul Piatra Neamț, joi, 07 noiembrie 2013, ridicând numărul total de magazine în acest format la 74. Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 4.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale. Magzinul dispune de o suprafață de 460 mp.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină.

Cu peste 3 miliarde de operațiuni la casă, prin intermediul tuturor activitaților sale, Grupul își asumă responsabilități economice, sociale și de mediu și garantează pentru calitatea produselor sale și securitatea clienților săi.

În România, Grupul Carrefour numără 143 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 74 supermarket-uri „Market”, 44 magazine de proximitate „

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.