Noul Cappy Pulpy inovează categoria de băuturi necarbogazoase pe bază de sucuri de fructe din România, aducând savoarea bucăților mari de pulpă de fruct...
Linie-Cappy-PulpyNoul Cappy Pulpy inovează categoria de băuturi necarbogazoase pe bază de sucuri de fructe din România, aducând savoarea bucăților mari de pulpă de fruct în conținutul băuturii. Cappy Pulpy este produs la Ploiești printr-o tehnică inovatoare și este disponibil în două sortimente (Portocale și Grapefruit) în ambalaje de 330 ml și 1.5 litri.

Cappy Pulpy este una dintre cele mai importante inovații ale Sistemului Coca-Cola din ultimii ani. Suntem mândri de acest produs cu adevărat unic pe piața din România, prin care ne propunem să jucăm un rol major în reinventarea categoriei din care facem parte. Rezultatele pe care le-am obținut până acum sunt remarcabile, produsul fiind apreciat de consumatorii și clienții noștri, încă din primele zile de lansare. Avem planuri de viitor foarte ambițioase pentru Cappy Pulpy, pentru că ne dorim ca acest produs minunat să ajungă pe mesele cât mai multor români.”

Natalia Stroe, Marketing Manager Still Beverages & Waters, România și Moldova, The Coca Cola-Company

În iulie 2013, a fost relansat în România Cappy Pulpy de Portocale, produs local pe o linie aseptică de ultimă generație, în fabrica de îmbuteliere din Ploiești a Coca-Cola HBC România. Tehnologia unică în România permite introducerea în sticlă, simultan, a sucului de fruct și a pulpei de portocale, care nu mai este zdrobită și uscată, ci este păstrată întreagă, menținându-și astfel savoarea și gustul răcoritor. De altfel, datorită acestei tehnologii, Cappy Pulpy s-a numărat printre finaliștii Drinktec Beverage Innovation Awards 2013, reconfirmând rolul important pe care îl are în inovarea categoriei.  În plus, datorită utilizării unui sistem aseptic, Cappy Pulpy de Portocale nu conține conservanți adăugați.

În luna octombrie,  familia Pulpy s-a îmbogățit cu un nou membru, Cappy Pulpy Grapefruit, cu aceleași caracteristici și beneficii pentru consumatori.

Cappy Pulpy vine în completarea angajamentului Coca-Cola România de a oferi consumatorilor o gamă diversificată de produse, într-o gamă completă de ambalaje, adaptate preferințelor și stilului de viață al acestora. Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, oferind consumatorilor din întreaga lume peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.