Frumuseţea depăşeşte barierele impuse în mintea celor care o judecă. Susţinut de Alin Galatescu la iniţiativa Magdei Coman, Atipic Beauty introduce un nou concept în România:...
3Frumuseţea depăşeşte barierele impuse în mintea celor care o judecă. Susţinut de Alin Galatescu la iniţiativa Magdei Coman, Atipic Beauty introduce un nou concept în România: modă pentru persoanele cu dizabilităţi.

Evenimentul, aflat la cea de-a doua ediţie doreşte să demonstreze că persoanele cu dizabilităţi pot să realizeze orice îşi propun, având sprijinul societăţii pentru a evolua atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Prezentarea se face dintr-o altă perspectivă decât cea tipică, mai exact s-a accentuat frumuseţea care învinge boala.

Având în vedere prejudecăţile sau pur şi simplu lipsa de informare a publicului larg în ceea ce privesc barierele cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi, se doreşte conştientizarea şi propagarea acestui nou concept în industria modei, pentru a încuraja publicul să privească dincolo de aceste obstacole fizice şi să vadă frumuseţea din spatele aparenţelor şi puterea acestor persoane deosebite. 1

Designerul bihorean Rozalia Bot a fost cea care a prezentat colecţia vestimentară Lunatico într-un mod atipic, prin abordarea unui nou concept – modă în scaunul cu rotile. Prezenţa în calitate de designer la ambele ediţii Atipic Beauty, Rozalia încearcă să sublinieze prin ţinutele sale că eleganța vestimentară nu are graniţe şi poate fi adoptată fără inhibiţii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.